Marek Taclík má problém: Je až po krk v exekucích!

Marek Taclík v seriálu Kriminálka Anděl

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. dubna 2019 18:31

Populární herec Marek Taclík zažívá kromě slávy i nepříjemnosti v osobním životě. Podle týdeníku Sedmička má na krku hned několik exekucí a dluhy se mu nedaří umořit, ačkoliv vzal i lukrativní reklamní nabídku.

Režiséry je sice obsazován stále častěji, přesto má údajně herec Marek Taclík závažné finanční potíže. Kromě filmu se přitom objevil i v sérii úspěšných televizních reklam, přesto nedokázal dostát svým závazkům z minulosti.

Týdeník Sedmička totiž disponuje čerstvým výpisem z Centrální evidence exekucí, podle kterého je proti Taclíkovi v současnosti vedeno hned pět exekučních řízení. Ta se táhnou od předloňského roku, jednotliví věřitelé se na exekutory obrátili v rozmezí února až prosince 2017.

Je tak velice pravděpodobné, že se oblíbenému herci stále nepodařilo dluhy umořit. Podle Sedmičky může mít zablokované účty a většinu vydělaných peněz mu zabavují exekutoři. Taclík se údajně pokusil problémy řešit vyhlášením osobního bankrotu, špatně sepsaným insolvenčním návrhem si však pořádně zavařil.

Soudce návrh na hercovo oddlužení zastavil, protože Taclík žádost nepodal přes akreditovanou osobu. Nakonec si najal společnost, která mu měla s celým procesem pomoct, zdá se však, že ani to nepomohlo. Radost mu tak dělá alespoň rodina, ve stejném roce, kdy se ocitl v problémech, se mu totiž narodila dcera Matilda.

Témata: Marek Taclík