"Zlatokopka" Kateřina Brožová promluvila: Proč opravdu krachl její vztah se Soukupem?

Kateřina Brožová a Jaromír Soukup 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. dubna 2019 14:48

Kateřina Brožová bývá často označována za zlatokopku – a to nejen kvůli svým výrokům, ale i kvůli jejím bývalým partnerům, kteří rozhodně do kapsy neměli hluboko! Navíc promluvila o krachu vztahu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem!

Kateřina Brožová ve vztahu chce především lásku. Tvrzení o tom, že je zlatokopka, podle ní po jednom rozhovoru, který novinářka poupravila a hereččiny odpovědi zasadila do jiného kontextu. A od té doby se to s ní prý táhne!

Na vině ale může být také její výběr partnerů! Sedm let vdaná za podnikatele Zdeňka Tomana, se kterým má dceru. Po rozvodu se objevovala po boku dalšího podnikatele Petra Kovarčika. Vídala se také s Borisem Kollárem, slovenským miliardářem a současným politikem. Od roku 2013 pak žila právě se Soukupem.

Promluvila také o tom, že se po šesti letech rozešla s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. „Asi jsem nebyla ta poslušná holka, co měla sedět doma,"  posteskla si v pořadu Show Jana Krause.

Podle svých slov byla prostě neposlušná! „Vždycky jsem chtěla dělat svoji práci. Prostě jsem chtěla žít podle svého. Člověk, který není z branže a začne žít s herečkou, má třeba úplně jiné představy," popisovala blonďatá herečka.

Krause samozřejmě zajímalo, zda by se ještě mohla k Jaromíru Soukupovi někdy vrátit.: „Já myslím, že ne!" usmívala se.

Témata: Kateřina Brožová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)