Karel Gott dostal neuvěřitelnou nabídku na kšeft! Tohle se neodmítá!

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. dubna 2019 15:15 | Aktualizováno: 26. dubna 2019 21:40

Sice se proslýchá, že zpěvák Karel Gott poslední dobou nabídky na koncerty odmítá, vystoupení s legendou evropské popmusic by však propást nemusel. Kdo by si se Zlatým slavíkem rád zazpíval na jednom pódiu?

Poprvé od roku 1982 zavítá do Česka italský popový zpěvák Toto Cutugno, kterého v osmdesátých letech proslavil hit L‘Italiano. Díky tuzemským interpretům jsou však českým posluchačům známé i jiné jeho melodie.

Cutugno, který během své úspěšné pěvecké kariéry prodal miliony nosičů a koncertoval po celém světě, vystoupí 14. května v pražském Kongresovém centru. S předstihem několika týdnů však poskytl rozhovor serveru Novinky.cz, v němž mluvil o mnoha zajímavých věcech.

Autor rozhovoru se ho kupříkladu zeptal, zdali se cítí jako typický představitel italské populární hudby, za kterého jej Češi považují. „To je pro mě velký kompliment, který přijímám s vděčností. Jsem velmi pokorný člověk. Cestování po Evropě je pro mě velmi vzrušující, takže ano, cítím se tak,“ odpověděl skromný umělec z Apeninského poloostrova.

Přišla však řeč i na píseň Karla Gotta s názvem Muzika, která je coververzí Cutugnovy písně. Italský zpěvák potvrdil, že ji zná, a dodal, že by se s Gottem v květnu rád setkal. „Ano, ať přijde a ať ho se mnou nechají zpívat na jevišti. Zazpíváme si spolu La mia musica, já v italštině a on v češtině, půl na půl. Krásný nápad,“ nechal se Cutugno slyšet.

Je však otázkou, zdali Gott takovou nabídku přijme. Proslýchá se totiž, že mu lékaři důrazně doporučili, aby počet svých pěveckých vystoupení výrazně omezil. Jednu písničku se svým respektovaným kolegou z Itálie by však mnohonásobný Zlatý slavík určitě zvládl.

Témata: Karel Gott Toto Cutugno