Andrea Pomeje to spočítala Kristelové: S ní mě nikdy nesrovnávejte!

Andrea Pomeje 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. dubna 2019 14:13 | Aktualizováno: 25. dubna 2019 14:37

Je Andrea Pomeje dobrá matka? I takovou otázku si kladou uživatelé sociálních sítí, kteří na nich diskžokejku sledují. Andrea se proto ve středu rozhodla, že všem škarohlídům pošle jasný vzkaz. Sama sebe přitom srovnávala s jednou z dalších matek z řad celebrit.

Andrey Pomeje jsou v posledních dnech zase plná média. Naštěstí už se o ní nemluví v tak negativním kontextu jako po smrti jejího manžela, herce Jiřího Pomejeho (†54), a tak si ona sama řekla, že už si může dovolit kritiku jiné osoby. Koho si vzala na paškál? Vezměme to pěkně popořádku.

Andrea využívá svůj Instagram k různorodým vyjádřením nebo uvádění fám, co o ní kolují, na pravou míru. Včera se rozhodla, že během cesty pro svou dceru do mateřské školy natočí video, v němž přesvědčí škarohlídy o tom, že své dítě rozhodně nezanedbává, jak mnozí tvrdí.

„Jsem před školkou, čekám, až si moje dítě dohraje, protože nechce domů a jelikož mám chvíli čas, tak odpovím na pár dotazů,“ oznámila diskžokejka na úvod. Pak doplnila, že dotazy se týkaly dcery Aničky. Lidé se ptali, proč ji netočí a nezveřejňuje cokoliv s ní na Instagramu.

Jak to Andrea vysvětlila? „Aničku na Instagram a vůbec sociální sítě prostě dávat nechci. To, že ji netočím nebo nefotím neznamená, že tam s námi Anička není. Ona si takový způsob života nevybrala,“ projevila celkem jasně svůj názor. Podle aktivity na sociálních sítích se podle ní dobrá matka nepozná, což popsala na všem dobře známém příkladu.

„Natáčení nebo focení svého dítěte není nic špatného, pokud máte uzamčený profil jen pro své přátele. Ale jinak své dítě vystavujete ohrožení a je to zbytečné. Možná by někoho bavilo dozvědět se více z mého soukromí, ale já nejsem Kristelová, abych ukazovala, že jsem nějaká instamatka,“ opřela se Andrea Pomeje do přítelkyně fotbalisty Tomáše Řepky.

Témata: Andrea Pomeje Kateřina Kristelová