Pořádně vytočený Tomáš Řepka: Že mě hledá policie? Zavolejte na mě třeba zásahovku!

Tomáš Řepka 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. dubna 2019 9:32

Soudní úřednice si podle médií postěžovaly, že nemohou najít exfotbalistu Tomáše Řepku (45). A protože si ani nepřebírá poštu, obrátily se kvůli tomu na policii. Novinářům ovšem stačila chvíle a známého fotbalového divocha našli. A tím Řepku pořádně naštvali!

Tomáš Řepka je známý bouřlivák, který kvůli svým aférkám a neplacení alimentů skončil nejednou před soudem. Server iDnes.cz uvedl, že někdejšímu fotbalistovi zatím nebyl doručen jeho spis – a bez toho prý krajský soud nemůže přezkoumat jeho stížnost proti devítiměsíčnímu vězení. Novináři Blesku ovšem Řepku bez problémů zastihli na jeho telefonu!

Řepka ovšem z tohoto vývoje rozhodně potěšený není! „Dennodenní život s kreténama z bulváru za zádama, který se ke mě lísaj a doprošujou o vyjádření, denně mi volaj a pochlebujou, aby pak psali h*vna a vytvářeli drama, je pro mě známá věc.... Ale to, že mě hledá od března policie a soud kvůli tomu nemůže rozhodnout, kdy nastoupím do vězení, i když nebyl vynesenej pravomocnej rozsudek a soud neproběhl, je pro mě matrix, kterej nemá obdoby!!!“ rozčiluje se na sociálních sítích Řepka.

Soudní úřednice tvrdily, že od 19. února, kdy soudkyně Jana Nováková rozhodla, že Řepka má jít na 9 měsíců do vězení namísto dosavadních podmínečných odsouzení, mu nemají jak spis doručit, protože si Řepka nepřebírá poštu. „Už jsme se obraceli na Policii České republiky, která mu to bude doručovat. Budeme ji urgovat,“ řekla jedna z úřednic novinářům.

Podle Řepky to ale není pravda. „Nevšiml jsem si, ze sem v databázi hledaných, že je po mě vyhlášený pátrání. Moje jméno nikde nefiguruje, denně se zdržuju na konkrétních místech mezi spoustou lidi a dětí, se svejma fanouškama komunikuju,“ zdůraznil, že rozhodně není žádný problém ho najít!

Fotbalista také tvrdí, že má už dlouhé roky datovou schránku, kterou denně otvírá a advokáty, co ho zastupují a přebírají poštu. „Tak bych chtěl bulváru, kterej mě tolik potřebuje a díky mému jménu vydělává, vzkázat, ať příště zkusej ve spolupráci s policií objednat vrtulníky, sítě a zásahovku. Snad mě na fotbalovým hřišti uvidí a při zásahu se trefí. Přísahám, nebudu kličkovat,“ rýpnul si Řekla, který svoje slova prokládal smajlíky. Přesto je znát, že jej situace příliš netěší!

Fanouškům pak poděkoval za podporu. „Ať už to všechno dopadne, jak chce, buďte si jistý, že všechno zvládnu. I zhrzenou exmanželku a její touhu po pomstě za to, že si dovolím žít hezkej vztah,“ tvrdí Řepka. Kvůli pornoinzerátům, které jménem své exmanželky Vlaďky Erbové, zveřejnil, přitom sám skončil před soudem! „Neuhýbal jsem nikdy, ani v životě ani ve fotbale. A nemám to v plánu. Žiju krásnej život a budu ho žít, i kdybych měl pykat za to, co jsem neudělal,“ vzkazuje někdejší fotbalista. „ A jediný, co mě opravdu trápí, je včerejší prohra SPARTY,“ dodal na závěr.

Témata: Tomáš Řepka Vlaďka Erbová