Nešťastná Agáta Prachařová? Zasahovala Veronika Žilková a mluví o rozvodu!

Veronika Žilková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. dubna 2019 9:22 | Aktualizováno: 26. dubna 2019 5:37

Zatímco Agáta Prachařová se snaží rozpadající se manželství s Jakubem Prachařem zachránit, její maminka Veronika Žilková už mluví o rozvodu. Pravda, následující slova napsala už téměř před 8 lety, ale v současné situaci si na ně vzpomněla. Tohle na náhodu nevypadá.

Až z Izraele přijela během včerejška Veronika Žilková utěšit svou dceru Agátu, která si právě prochází složitou krizí s manželem Jakubem. Ten si raději užívá na horách, než aby přijel domů řešit všechny problémy, které během posledních dní vyplavaly na povrch.

Žilková se k probíhající situaci přímo nevyjádřila, na Facebooku však sdílela svůj archivní článek pro server Pro ženy s titulkem „Všechno nejlepší k rozvodu!“. „Starý článek a pořád se hodí… něco jako brusle po starším bráchovi,“ doplnila herečka na sociální síti.

Veronika v textu přiznává, že je dvakrát rozvedená, což jí není zrovna příjemné psát. „Znamená to, že nic nevydržím. Ale protože je nás v Čechách víc rozvedených než těch, co se potkali v patnácti, jsou spolu dodnes a vydrží jim to do smrti, píšu tento sloupek,“ vysvětluje herečka.

Rozvody se podle její zkušenosti začnou v rodině paradoxně rozrůstat. „Ten starý manžel si časem přivede novou manželku, ta má většinou děti z jiného manželství, spolu chtějí lásku stvrdit společným potomkem. Vy si také někoho najdete, i ten má děti, i vy si pořídíte společné a pravěká jeskyně se začíná pěkně zaplňovat,“ popisuje Žilková.

„Ale berte to s humorem, láskou a tolerancí. Nějakou daň za to, že jsme svá manželství nevydrželi, my rozvedení nést musíme,“ pokračuje Veronika. Vzápětí následuje její návrh nové svatební řeči, v němž vypisuje, co všechno musí manžel a manželka ve společném svazku vydržet.

„Milí snoubenci, pokud jste připraveni tohle vše snášet, oddám vás. Pokud ne, odejděte a ušetříte si peníze za rozvod,“ uzavřela Žilková svůj článek. Zdali to samé kdysi radila i Agátě, nevíme. Je však veřejným tajemstvím, že Jakuba Prachaře zrovna dvakrát nemusí. Doporučí tedy dceři, aby se rozvedla?

Témata: Veronika Žilková Agáta Hanychová Jakub Prachař