Dusno u Prachařových: Přišli nezvaní hosté, Jakub přesto není doma!

Agáta Prachařová s Jakubem. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. dubna 2019 8:39

Krize manželů Prachařových se nadále prohlubuje. Přestože jim vykradli byt a na místě zasahovala i policie, Jakub se domů z hor přijet neobtěžoval. Z Izraele naopak dorazila Veronika Žilková. Co se bude dít dál?

Jak už jsme psali v předchozích dnech, Jakub Prachař nadále není doma. Nejprve byl v Londýně a pak se přesunul na hory, a to přestože vykradli domácnost, kterou sdílí se svou manželkou Agátou. To potvrdila nejen policie, ale i jeden z Prachařových přátel.

Zloděj údajně rozbil okno, vlezl do domu, pootvíral šuplíky a osobní věci poházel různě po bytě. „Agáta hned volala Jakubovi, aby přijel domů. On sice slíbil, že se vrátí, ale nepřijel. Přespal u kamaráda a odjel na hory,“ prozradil Jakubův kamarád serveru Expres. Policie případ vyšetřuje už od pátku, co se z domu ztratilo, však jasné není.

Agáta si v reakci na krádež pořídila psa, s čímž se už před pár dny pochlubila na Instagramu. „Jestli něco vtip není, je to, že naše rodina se rozrostla. Náš 5. člen, pejsek měl jít do útulku… je to fenka a je nejlepší,“ napsala v doprovodném komentáři.

Jakub však údajně tento názor nesdílí, s pořízením psa prý zásadně nesouhlasil. Důvodem má být to, že Agáta už v minulosti pečovala o řadu psů, ale jako vzorná panička se úplně neosvědčila. Pokud se však Jakub nevrátí z hor, udělá s tím něco asi jen těžko.

Do Prahy naopak přijela matka Agáty Veronika Žilková, která od konce loňského roku žije v Izraeli. Naléhavé volání dcery o pomoc však vyslyšela. Ani důvod jejího příjezdu není zcela znám, je však veřejným tajemstvím, že Jakuba nemá příliš v oblibě, proto se dá jen těžko odhadovat, co má za lubem.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Veronika Žilková