Popálená Týnuš šokovala touhle fotkou! Domů se nevrátí?

Třešničková, Týnuš 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. dubna 2019 15:52 | Aktualizováno: 24. dubna 2019 21:39

Kristýna Třešňáková alias youtuberka Týnuš Třešničková se oficiálně stala tureckou rezidentkou! V istanbulské nemocnici se už sedm měséců léčí kvůli opopáleninám a vypadá to, že domů se stále ještě nechystá!

„tak už je ze mě oficiálně turecká rezidentka,“ napsala pochlubila se v Instastories popálená Týnuš, která ke svým slovům přidala i tureckou vlajku! Navíc se pochlubila fotkou s tureckými doklady!

Znamená to snad, že zůstává definitivně v Turecku a do Česka už se nevrátí? Youtuberka obratem své fanoušky uklidnila. „Nebojtee, vrátím,“ slibuje Týnuš.

„Jen mi vypršelo klasické vízum, které je na 3 měsíce, tak jsme museli požádat o povolení prodloužení pobytu tady,“ říká mladá Češka, která je už do loňského září kvůli popáleninám v péči lékařů jedné z istanbulských nemocnic!

„A dnes mi donesli tuhle „tureckou občanku“, tak jsem se musela smát,“ přiznává Týnuš.

Tynuš Třešničková se na konci loňského září stala jednou z obětí ohnivé show v luxusní restauraci Nusr-et v Istanbulu, utrpěla přitom popáleniny druhého stupně na pětatřiceti procentech těla včetně obličeje, krku a rukou. Od té doby zůstává v péči tureckých lékařů.

Témata: Týnuš Třešničková