Agáta Prachařová přivítala posilu a prozradila, jak na tom s Jakubem jsou!

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. dubna 2019 16:17

Manželská krize, kterou si údajně prochází Jakub a Agáta Prachařovi, nabírá velký spád. Dceři přijela z Izraele na pomoc Veronika Žilková, zatímco Jakub si se svými kamarády stále užívá na horách. Agáta navíc o celé kauze poprvé promluvila do médií. Co měla na srdci?

Agáta Prachařová se rozhodla prolomit mlčení ohledně kauzy údajného rozchodu s manželem Jakubem, kterou sama rozpoutala něčím, co označila za vtip. Tahle zábava se jí ale pěkně vymkla z rukou, lidi jí dokonce začali posílat zprávy se svědectvími o Jakubově nevěře s porotkyní Talentu Dianou Mórovou.

Prachařová uvedla, že pro ni jde o velice citlivé téma. V mnoha ohledech se však rozhodla nic nezastírat a šla s pravdou ven. „Já jsem v práci a Kuba je na horách. Podívejte se na naše instagramové profily, to celé vystihuje, jak na tom jsme,“ uvedla Agáta pro eXtra.cz.

„Kuba doma není, protože je na horách. Ale komunikujeme spolu,“ dodala Agáta, o případném rozvodu se ale bavit nechtěla. „Toto vám nepotvrdím, ani nevyvrátím,“ uzavřela svou krátkou zpověď pro eXtra.cz.

Leccos však naznačuje, že za Agátou přijela její maminka Veronika Žilková, která žije s manželem Martinem Stropnickým od konce loňského roku v Izraeli. Teď však vyslyšela dceřino volání o pomoc a okamžitě se vrátila zpátky do České republiky.

Co se bude dít dál, můžeme jen domýšlet. Možná, že Žilková bude doma hlídat vnoučata Kryšpína a Miu, zatímco Agáta vyrazí bojovat o Jakuba. Je však veřejným tajemstvím, že Žilková Prachaře zrovna dvakrát nemusí, údajně se kvůli němu s dcerou i několikrát pohádala. Následující dny snad prozradí o osudu manželů Prachařových víc.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Veronika Žilková