Revoluce u Heidi Janků: Po smrti manžela porušuje jeho zákaz!

Heidi Janků 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. dubna 2019 10:38 | Aktualizováno: 24. dubna 2019 21:39

Zpěvačka Heidi Janků by dozajista měla svého manžela Iva Pavlíka (†84) raději po svém boku a nic nedělala, po jeho úmrtí se však mohla pustit do úprav jejich společné vily na okraji Prahy. Pavlík byl totiž na jakékoliv změny velice háklivý.

Už jsou to téměř dva roky, co zpěvačku Heidi Janků navždy opustil její manžel Ivo Pavlík, s nímž se před 18 lety nastěhovala do vily na okraji Prahy v Uhříněvsi. Až nyní má Heidi možnost se stavbou cokoliv dělat, protože manžel jí jakékoliv úpravy bez předchozího schválení zakazoval, a to jak uvnitř, tak vně domu.

Kvůli tomu tak zpěvačka dodnes postrádá zahradní domek, kam by si schovala zahradní náčiní. „Ivoš byl zásadně proti nějakým těmto skrýším, nesnášel to,“ svěřila se Heidi deníku Aha!. Nakonec se ale rozhodla, že rad svého muže už dbát nebude.

Před Velikonoci začala parta řemeslníků stavět na zahradě pergolu. „Já budu zpívat a oni ať udělají tu pergolu. Sice do toho klukům pořád kecám a něco si vymýšlím, ale oni mě už znají, takže se bez problémů shodneme,“ vtipkovala Janků. Sama však nakonec přiložila ruku k dílu.

„Jsem docela zručná, ráda natírám a maluju, to mě baví,“ prozradila oblíbená zpěvačka s tím, že má ráda, když je za ní vidět nějaký výsledek. Na některé práce jí však síly nestačí. „Stačí, že si po řemeslnících uklidím, to mě vyčerpá na týdny dopředu,“ konstatuje.

Úpravy se však nevyhnuly ani interiéru, v přízemí domu vznikl sprchový kout, který má ulevit bolavým zádům Heidi, která dříve musela nosit psa až do koupelny v patře. „Byla to velká přestavba, ještě jsem to neplatila, tak se trochu bojím té sumy... Ale určitě se to vyplatilo! Tohle by schválil i manžel, který byl na nějaké změny v baráku velice opatrný,“ myslí si zpěvačka.

Témata: Heidi Janků