Rozchod na spadnutí? Agáta Prachařová chce krizi řešit s odborníky, Jakub to odmítá!

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. dubna 2019 8:40

Vtip se v posledních dnech stává realitou. Alespoň tak vnímají nezávislí pozorovatelé probíhající krizi manželů Prachařových. Agáta už údajně musela vyhledat pomoc odborníka, zatímco Jakub prý něco takového odmítl. Je rozchod hvězdného páru na spadnutí?

O Velikonocích si Agáta Prachařová zavtipkovala o rozchodu s manželem Jakubem, každý další den však někdo přilije olej do ohně a pomalu to začíná vypadat, že je, jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu. Zdroje z okolí slavného páru totiž hovoří jasně, nynější krize je jen gradací předchozích problémů.

„Jakub má Agáty plné zuby, proto se z Londýna nevrátil domů, ale jel s kamarády do Pece, kde má zázemí,“ prozradil Expresu zdroj z blízkého okolí manželů Prachařových. Agáta údajně Jakubovi navrhla i návštěvu manželské poradny, což on rezolutně odmítl.

Agáta už prý pomoc psychologa vyhledala před časem. „Je na pokraji zhroucení. Drží se jenom kvůli dětem, o které se vzorně stará,“ říká neznámý zdroj Expresu. Určitě jí nepomohly ani zprávy, které během včerejšího dne obdržela. V jedné z nich se píše o tom, že byl Jakub Agátě nevěrný s porotkyní Talentu Dianou Mórovou. Co k tomu říká půvabná Slovenka?

„S Jakubem Prachařem jsem nic neměla ani ve skutečnosti, ani ve virtuálním světě,“ řekla Diana serveru eXtra.cz. Kolegovi z Talentu a jeho manželce pak vzkázala, aby si celou věc vyřešili sami a netahali do všeho někoho dalšího. Dodala také, že s Agátou se prý bavila a ví o tom, že mají problémy.

„Říkala jsem jí, že každý člověk zažívá v životě turbulence. Také jsem si to zažila. Oni ještě mají málo roků. Já v jejich věku neměla děti a ani tolik práce za sebou,“ připomíná Mórová, která jim na závěr přes média vzkázala: „Měli by si to mezi sebou domluvit a vyříkat si to kulantně.“

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař