Agáta Prachařová má důkaz o nevěře! Hádejte s kým Jakub...

Agáta Prachařová s Jakubem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. dubna 2019 16:57 | Aktualizováno: 24. dubna 2019 6:10

Vtipkování o rozchodu s manželem se Agátě Prachařové opravdu nevyplatilo. Pár lidí si totiž řeklo, že jí přesvědčí o tom, že vlastně o vtip nešlo, jelikož jí Jakub Prachař byl opravdu nevěrný. Během dneška jí přišlo hned několik zajímavých „esemesek“.

O Velikonocích si Agáta Prachařová zavtipkovala o rozchodu s manželem Jakubem na výročí svatby. To se jí ale pořádně vymstilo, protože jí začaly chodit zprávy o údajné nevěře jejího muže, což Agátu pěkně vytočilo a vzkázala lidem prostřednictvím sociálních sítí, ať už jí nic nepíšou. Co jí v anonymních SMS zprávách přišlo?

Přihlásil se kupříkladu svědek, který Jakuba potkal před pár lety na natáčení Talentu. „Spal v hotelu, kde jsme pracoval a ráno, když na něj čekalo auto, aby ho odvezlo na vlakové nádraží, tak stále nešel. Šel jsem tedy zaklepat na jeho pokoj a říct mu, že na něj čeká auto. Slyšel jsem ženské zvuky a oba asi víme z jaké činnosti,“ tvrdí tajemná osoba.

Po chvíli prý Prachař přišel dolu na recepci, nastoupil do auta a odešel. „O pár minut později sešla ze stejného poschodí Diana M., ale ona na hotelu pokoj na své jméno neměla, jen Jakub. A z toho vychází jen jedna věc,“ stojí ve zbytku „esemesky“.

Pod jménem Diana M. se s velkou pravděpodobností skrývá slovenská herečka Diana Mórová, která seděla s Prachařem v porotě soutěže Česko Slovensko má talent. Údajně to mezi nimi jiskřilo už během natáčení, jednou se dokonce neuhlídali a líbali se v zákulisí. Jen oni však ví, zdali se příběh z SMS zprávy zakládá na pravdě.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař