Populární český herec musí opět na operaci! Už potřetí!

Ladislav Frej. 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. dubna 2019 14:09

Ladislava Freje čeká třetí operace během tří let. To na první pohled nevěstí nic dobrého, ovšem populární herec to už bere jako rutinu. Po hrudníku a rameni se mu lékaři podívají i na koleno, které už neslouží tak dobře, jako bývalo zvykem.

Zdravotní problémy sedmasedmdesátiletého herce Ladislava Freje neberou konce. Už příští měsíc jej čeká další operace, která bude už třetí ve třech letech. A ačkoliv se nedá tvrdit, že se Frej pod skalpel vyloženě těší, vzhledem k předchozím zkušenostem ani nemá obavy.

Už před dvěma lety podstoupil operaci srdce, když u něj lékaři objevili srdeční arytmii, loni na podzim mu pak operovali rameno, které jej dlouhodobě bolelo. Tehdy měl pochroumanou manžetu rotátorů, a tak mu provedli operační sešití úponů šlach.

Z rekonvalescence teď plynule přejde opět na operační sál, který navštíví už za necelý měsíc. „Pořád nemám dost, takže jsem třináctého května objednaný na vinohradskou ortopedii a budou mi dávat endoprotézu pravého kolene kvůli artróze,“ svěřil se Frej týdeníku Sedmička.

Ještě předtím jej však čekají dvě představení v Brně a Mladé Boleslavi, která se nedala přesunout, a tak si je oblíbený herec bude muset vytrpět. „Musel jsem říct, že to přinejmenším odehraji s hůlkou. Už to nešlo odložit,“ uvedl už dříve pro Super.cz.

Témata: Ladislav Frej