Jak je na tom Karel Gott? Drobný pustil nové informace o jeho zdravotním stavu!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. dubna 2019 13:15 | Aktualizováno: 24. dubna 2019 10:20

Už jednou si zpěvák Milan Drobný zavařil tím, když promluvil o zdravotním stavu kolegy Karla Gotta. Krátce po usmíření s legendárním zpěvákem to však udělal znovu. Dával si tentokrát větší pozor, co říká?

Milan Drobný a Karel Gott jsou kamarádi už od dob společného studia na konzervatoři. Tohle tvrzení platí téměř nepřetržitě desítky let. V prosinci 2015 ovšem Drobný promluvil o zdravotním stavu mnohonásobného Zlatého slavíka a následovaly roky, kdy se oba postarší pánové prakticky nevídali.

To se nedávno změnilo, ostatně jsme o tom informovali už zhruba před týdnem. Ivana Gottová pozvala Drobného na přátelskou snídani, kde oba vzpomínali na staré časy kvůli připravované knize, která vyjde ke Gottovým osmdesátinám. Jelikož Drobný strávil ve společnosti legendárního zpěváka dost času, nešlo se ho nezeptat na to, jak se Gottovi daří.

„Co se týče Karlova stavu: ani jeho stav, ani můj není takový, jako třeba před deseti lety,“ odpověděl Drobný značně diplomaticky pro eXtra.cz, aby tentokrát nikoho nerozzlobil. Byla to Ivana, která manželova kolegu před lety důrazně varovala, aby o zdravotním stavu mistra nemluvil.

Nakonec ale zpěvák přece jen prozradil něco víc. „Stále je vtipný a hlavně jsem byl rád, když jsem viděl, s jakou péčí se o Karla stará Ivana,“ pokračoval Drobný, který Gottovi slíbil, že mu pomůže s výběrem fotek i přípravou oslav osmdesátých narozenin.

Řeč přišla i na incident z roku 2015. Domněnka, že Ivana Karlovi vzala telefon prý byla mylná, naopak mu připomínala, že má nepřijaté hovory. „Karel ale v době po ozařování nechtěl s nikým mluvit, protože velmi trpěl. Zaplaťpánbůh, že je z toho všeho venku a bude to snad už jen lepší,“ přeje si Drobný na závěr.

Témata: Milan Drobný Karel Gott