Smutné Velikonoce Marty Kubišové: Kapačky do žíly a nepříjemné informace o zesnulém bratrovi!

Marta Kubišová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. dubna 2019 8:55

Velikonoční počasí sice přálo procházkám, zpěvačka Marta Kubišová se ovšem ven na sluníčko vůbec nedostala! Nemohla totiž z bytu ani na krok! Navíc se dozvěděla šokující informace o svém zesnulém bratrovi Janovi!

Kubišová teď nemůže vytáhnout paty z domu. Důvodem je její dvacetiletá kočka, která má zdravotní problémy a potřebuje infuze do žíly. A aby nemusela neustále běhat na veterinu, musela se zpěvačka naučit, jak kapačku správně aplikovat!

Ani ona sama na tom není nejlépe! „Bojím se o kolena. Ta moje artritida se teď už pěkně ozývá,“ přiznala se Kubišová Blesku s tím, že čas strávený doma využila k úklidu.

Kromě toho se musela zpěvačka také smířit s tím, že ostatky jejího bratra Jana, který zemřel loni v Kanadě, se domů do Česka nedostanou. „Dozvěděla jsem se, že bratr se rozhodl dát po smrti tělo na vědecké účely a že mu hned po smrti odebrali oči, játra a žíly,“ svěřila se šokovaná zpěvačka deníku Aha!

K tomuto kroku se Jan Kubiš, který v roce 1981 do Kanady emigroval, rozhodl prý v době, kdy si vyřizoval tamní řidičák. „No dobře, věda musí pokročit dál, ale proč mi to neřekl? Stejně tak, proč mi neřekl, že sepsal poslední vůli a co obsahuje? Vždyť já bych v žádném případě nic nechtěla, chtěla bych to ale vědět. Vždyť jsem jeho jediný příbuzný,“ diví se Kubišová, kterou nové informace velmi nepříjemně šokovaly!

Témata: Marta Kubišová