Vlaďka Erbová opět prolomila mlčení o Gulašiho nevěře: Její slova vás překvapí!

Vlaďka Erbová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. dubna 2019 13:33 | Aktualizováno: 22. dubna 2019 4:35

Modelka Vlaďka Erbová opět prolomila mlčení a vyjádřila se k údajné nevěře jejího partnera Michala Gulašiho. Ač některé zdroje tvrdí, že nejsou daleko od rozchodu, Erbová tvrdí něco docela jiného. Přesvědčte se sami.

V posledních dnech modelka Vlaďka Erbová zase radši mlčela o tom, jak se věci mají mezi ní a jejím přítelem, hokejistou Michalem Gulašim, který jí byl údajně nevěrný s Brňankou Martinou. Erbová mu však na nevěru přišla a bylo nejisté, jak se ke všemu postaví.

Exmanželka fotbalisty Tomáše Řepky se zatím vyjádřila jednou jedinkrát, když řekla, že ji s Gulašim průběh posledních měsíců posílil. Teď opět prolomila mlčení, když poskytla krátký rozhovor serveru Super.cz.

„Mám v životě drama asi celý život. Už jsem si na to tak trošku zvykla,” svěřila se Erbová a dodala, že momentálně tráví většinu času především se svými dětmi Viktorkou a Markusem, kteří se oba věnují sportům na ledové ploše.

A co tedy přítelova nevěra? „Mám spoustu práce na to, abych se nepozastavovala nad věcmi, které je pod mou úroveň komentovat,” nechala se Erbová slyšet pro Super.cz. „U nás je to celou dobu zalité sluncem,” tvrdí modelka.

Podle dostupných informací jsou sice Gulaši s Erbovou stále spolu, v jejich společné domácnosti však neustále dochází k hádkám a na vztah zalitý sluncem to zrovna nevypadá. Kde je pravda, však opravdu vědí jen oni dva.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši