Andrea Pomeje naznačila stěhování do zahraničí!

Andrea Pomeje

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. dubna 2019 11:05

Poslední měsíce jsou pro dýdžejku Andreu Pomeje skutečnou životní zkouškou. Po smrti manžela Jiřího si toho o sobě vyslechla spoustu nepěkného, možná i proto přemýšlí o stěhování do zahraničí. Jak moc je to vážné?

Pro Expres Andrea uvedla, že jí Jiří Pomeje svého času tlačil k tomu, aby se přestěhovali z Česka. Zatímco tehdy měli malé miminko, které stěhování komplikovalo, dnes už o tom Andrea prý vážně přemýšlí, protože dceři Aničce už je pět let. „Takže jestli se rozhodneme, tak to bude v nejbližší době. Otázka stěhování je tak velmi aktuální,“ řekla pro Expres.

Andrea zároveň přiznala, že nemít Aničku, tak by se do ciziny přestěhovala už dávno. Spoustu věcí ohledně případného stěhování už prý řešila se zahraničními přáteli, dokonce má agenturu, která by ji zastupovala. Pro deník Blesk však svá slova o stěhování výrazně zmírnila.

„Rozhodně bych neudělala to, že bych tam dceru odstěhovala natrvalo a přetrhala tak její pouta k prarodičům. Jestli je něco ve hře, tak to, že bysme tam jezdily na delší období, například tři měsíce,“ prozradila Andrea Pomeje Blesku a dodala: „Ještě letos se tam chystám s partnerem, abych obhlídla terén, jestli bych tam s ní vůbec mohla být.“

Témata: Andrea Pomeje