Hřebejk zuří: Stíhaný podvodník s mstivým dementem rozjeli pekelnou jízdu!

Jan Hřebejk

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. dubna 2019 15:47

Režisér Jan Hřebejk se pořádně dopálil kvůli aktuální situaci na české politické scéně! A i když přímo nejmenoval, pořádně tvrdě se pustil do nejvyšších představitelů naší země!

Hřebejk se na twitteru rozhořčil kvůli dění v Česku. „Před dny volna spustit absolutní vodopád nehorázností, co nám ještě projde. Jedna nepřijatelnost střídá druhou,“ zlobí se režisér, který zároveň působí jako komunální politik.

Tím ale rozhodně neskončil! „Stíhaný podvodník s mstivým dementem, za pomoci oportunních šmejdů rozjeli teda pekelnou jízdu. Jestli tohle projde, jsme národ, který si nic než tohle nezaslouží,“ posteskl si filmař.

A i když konkrétně nikoho nejmenoval, lidé, kteří se zapojili do následné diskuze, měli jasno. Řeč je o premiéru Andreji Babišovi a prezidentovi Miloši Zemanovi!

Rozhodně to není žádné překvapení - vzhledem k tomu, že Hřebejk oba politiky opakovaně kritizoval už v minulosti! Jak se ale zdá, dění kolem končícího ministra spravedlnosti Jana Kněžínka a nového vývoje v kauze Čapí hnízdo, mu pořádně hnulo žlučí!

Témata: Jan Hřebejk Andrej Babiš Miloš Zeman