Lucie Vondráčková přiznala: Má hned dva kluky najednou!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. dubna 2019 13:50

Zpěvačka Lucie Vondráčková konečně odpověděla na otázku, na kterou chtěl každý znát odpověď. Našla si konečně nového chlapa? Lucie to prozradila v krátkém videu, které sama natočila a zveřejnila na serveru YouTube. Kluky má prý ve svém životě hned dva.

Lucie Vondráčková si poslední týdny života v Kanadě, kterou na konci června opustí a spolu s dětmi se vrátí do Česka, viditelně užívá. Dokonce se dala na natáčení videí, v nichž odpovídá na dotazy svých fanoušků, ať už jde o obecné dotazy, nebo věci týkající se jejího osobního života.

Do kamery promluvila třeba právě o návratu do své domoviny. „Když se vracím do Čech, tak můžeme udělat setkání fanklubu, který vlastně bylo zrušený před rokem,“ vzkázala fanouškovi, který moc touží po setkání tváří v tvář.

Fandové se Lucie ptali kupříkladu i na to, jakou barvu má její kartáček a zubní pasta, nebo na to, jak dokáže udýchat zpívání, když zároveň tančí. Řeč však přišla i na kontroverzní témata, jako je změna pohlaví. Přemýšlela o něm zpěvačka někdy? „Ne, mně se líbí bejt holka,“ má Vondráčková jasno.

Všestranná umělkyně také prozradila, jakou má přezdívku. „Hodně lidí mi teď říká Vondrajda, což mi nevadí, přijde mi to fajn,“ svěřila se na YouTube. Nakonec se však nevyhnula ani dotazům na její osobní život, který v posledních měsících plní stránky novin.

„Pořád si sama, nebo si potkala přítele, co ti ve všem pomůže?“ zněla jedna z otázek. Lucie nejprve udělala krátkou pomlku, aby se zamyslela, co v tomhle ohledu řekne. „Hm, ne,“ odvětila. „Já mám dva kluky tady a o ty se starám,“ připomněla svoje syny, které má s hokejistou Tomášem Plekancem.

Témata: Lucie Vondráčková