Nejistý osud herce Václava Postráneckého: Bez vás bych tu nebyl, vzkazuje!

Václav Postránecký 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. dubna 2019 8:39

Boj Václava Postráneckého se zákeřnou nemocí opět zintenzivnil. Populární herec přiznal, že se každé ráno probudí v jiném rozpoložení, a tak se dá jen těžko odhadovat, jak na tom vlastně je. Za to, že je stále mezi námi, vděčí především své rodině.

Nejistota, kterou v životě Václava Postráneckého způsobuje boj se zákeřnou nemocí, je velká. Pětasedmdesátiletý herec nejnověji přiznal, že by teď bylo lepší o jeho zdravotním stavu mlčet. Je to znamení, že je to s ním opravdu zlé?

Postránecký říká, že sám neví, na čem je. „Ono se skutečně nedá říct, jak mi je. Jednou líp, jednou hůř... A to se mění třeba z minuty na minutu,“ svěřil se deníku Aha!. Kvůli nemoci musel podstoupit operaci i chemoterapie, hlavně však musel seknout s hraním. A momentálně si zvyká na život „nahoru dolů“.

„Teď zrovna sedím tady doma a musím přiznat, že je mi momentálně tak strašně zle, jak mi v životě ještě nebylo,“ prozradil herec, který si moc přeje už doma zůstat, žádnou jistotu mu však v tomto směru nikdo nedá. „Za chvíli ale mohu skončit zase v nemocnici. Nedá se v mém případě ani předvídat,“ přiznává.

Někdy se prý Postránecký cítí tak mizerně, že nemůže vzít ani telefon, jindy však dokáže namluvit pár vět pro připravovaný film 3Bobule, v němž se nemůže objevit přímo před kamerou. Nakonec i vysvětlil, proč raději mlčí o tom, jak mu je. „ Lidé potom nevědí, jestli se mají radovat, nebo kondolovat,“ řekl deníku Aha!.

Na závěr nezapomněl jako gentleman ze staré školy poděkovat příznivcům za zájem a za podporu. „Včetně mé rodiny, která mi je samozřejmě oporou největší, bez které už bych tady nebyl,“ vzkázal na závěr rodinným příslušníkům.

Témata: Václav Postránecký