Patricie Solaříková musela vyhledat pomoc odborníků!

Patricie Solaříková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. dubna 2019 11:02 | Aktualizováno: 18. dubna 2019 21:18

Za roky, co se věnuje herecké profesi, Patricie Solaříková zjistila, že občas je důležité se o svém životě pobavit s odborníky a nechat si poradit. S tím se oblíbená herečka svěřila svým fanouškům, které chtěla popostrčit k tomu, aby s vyhledáním psychologa případně také neváhali.

Herečka Patricie Solaříková se na Instagramu vyjádřila k ožehavému tématu. Přiznala totiž, že sama vyhledala psychologickou pomoc u dvou odborníků. „Není žádná ostuda, ba naopak, chodit k někomu, kdo nám ten pořádek pomáhá najít a následně udržovat. Ať už je to psychoterapeut, kouč, psycholog,“ řekla na rovinu.

„Mít pořádek v hlavě, je strašně důležitý, abyste mohli být v životě spokojenější. Mít pořádek v hlavě, je ale zatraceně těžký,“ myslí si Solaříková, která si v posledních měsících mnoho věcí ve svém životě nově uspořádala.

Kupříkladu se po dlouhých třinácti letech rozloučila s nekonečným seriálem TV Nova Ulice, také se však zasnoubila se svým přítelem Tiborem Pagáčem. Možná právě k těmto rozhodnutím jí dopomohla pomoc odborníků.

„Ti, co někam chodí, tak chválím, že pro svou hlavu něco dělají. A ti, co nechodí, ale chtěli by, tak jsem jim chtěla dodat odvahu, že na tom není nic špatnýho,“ napsala Solaříková na Instagramu, kde ji sleduje téměř 320 tisíc lidí. „A ti co nechodí a nechtějí, nechť tento příspěvek ignorují,“ vzkázala na závěr.

Témata: Patricie Solaříková