Ewa Farna tajně porodila?!

Ewa Farna 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. dubna 2019 9:55

Populární zpěvačka Ewa Farna nejdřív tajila těhotenství a teď podle některých fanoušků tají i porod. S ohledem na její pracovní vytížení to však vypadá, že má termín spíš koncem května, protože tou dobou nemá nasmlouvané žádné závazky.

Na konci února vyšlo najevo, že Ewa Farna svým fanouškům, s nimiž má jinak velice vřelý vztah, dlouho tajila šťastnou zprávu, že je těhotná. Při té příležitosti tehdy uvedla, že patří spíš k těm, kteří si soukromí váží a střeží. Podle některých lidí natolik, že dokonce tají informaci o tom, že už porodila.

„Mám pocit, že už porodila. Má krasný nový videoklip,“ napsala na Facebook jedna z fanynek, na což další z obdivovatelek populární zpěvačky ihned zareagovala. „Hodně bych se nasmála, kdyby to mrně už dávno bylo na světě a Ewa zase jen tahala všechny za nos.“

Nicméně je třeba říct, že poté, co Farna prozradila, že je těhotná, přestala mlžit úplně a dokonce uvedla pohlaví dítěte. „Abych předešla alespoň nějaké vlně domněnek… čekáme syna (teda pokud tam není nějaká šprýmařka po mámě a nepohrává si s pupeční šňůrou),“ nechala se slyšet zhruba před měsícem.

Podle všeho je však porod opravdu na spadnutí. Podle webu zpěvačky má Farna do léta nasmlouvané už jen čtyři koncerty, poslední z nich 20. května. Na pódia by se pak měla vrátit až v říjnu, což směrem k jejímu porodu mnohé naznačuje.

Témata: Ewa Farna