ŠOK pro dceru Jiřího Pomeje! Tohle až se jednou dozví...!

Jiří Pomeje zemřel 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. dubna 2019 8:42

Herec Jiří Pomeje nás navždy opustil už před téměř dvěma měsíci, přesto jeho dcera Anička, kterou má Pomeje s dýdžejkou Andreou, stále nechápe, že už svého tatínka neuvidí. Podle matky jí ani nešokuje, že úplně zmizel z jejího života.

Od pohřbu herce Jiřího Pomeje (†54) uplynul už více než měsíc. V českobudějovickém krematoriu nechyběla na posledním rozloučení jeho manželka Andrea, naopak jejich dcera Anička byla této nepříjemné zkušenosti ušetřena. Jak malá dívka tatínkovu smrt vstřebala?

„O Jirkovi se s ní bavím. Sem tam řekne: ‚Jé, tady jsme byli s tátou!‘ Nebo na něj upozorní, když uvidí fotku v nějakém časopise,“ svěřila se Andrea pro server eXtra.cz. Pomeje zemřel 26. února po dlouhém boji se zákeřnou rakovinou, což se jeho dcera dozvěděla až se zpožděním několika dní. Vzhledem ke svému věku to ale pořád úplně nechápe.

„Taky mu doma pravidelně zapaluje vonnou tyčinku. Nebere to ale smutně, nevnímá to tak, že už ho neuvidí. Na to je malá. Přece jenom jí víceméně zmizel ze života už před delší dobou, takže to pro ni není takový šok,“ prozradila Andrea, která nedávno strávila 14 dní pracovně v Thajsku.

Zatímco její přítel Petr Plaček jí tam doprovázel, dcera zůstala v Česku. „Anička byla celou dobu u rodičů, na které je zvyklá. Je s nimi často. Byla středem pozornosti, každý den měla jinou zábavu. Navštěvovala i babičky, měla se jak na prázdninách. A samozřejmě jsme se každý den viděly přes videochat,“ líčí manželka oblíbeného herce.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje