Lucie Vondráčková má nového kamaráda! Na jak dlouho?

Lucie Vondráčková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. dubna 2019 16:26

Zpěvačka Lucie Vondráčková si musí v poslední době zvykat spíš na to, že jí ze života někteří lidé mizí, tentokrát si však našla nového a hlavně věrného kamaráda. Z Kanady jí však zpátky do Česka bude následovat jen těžko.

Relativně nedávno vyšlo najevo, že Lucii Vondráčkovou opouští kamarádka Martina Adamcová, která se autorsky podílela na jejích kanadských filmech, protože se s rodinou stěhuje pryč z Montrealu. Z kanadského města už brzy zmizí i sama zpěvačka, která se na konci června vrátí se svými syny zpátky do Česka.

Opustit bude muset i jednoho čtyřnohého kamaráda. Na zahradu jejího domu totiž pravidelně chodí mýval, který si ochotně chodí pro různé dobrůtky. A Lucie mu je ochotně servíruje, s čímž se svěřila na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Dub 13, 2019 v 4:46 PDT

„Náš racooooon,“ doprovodila slovně video, které vyvěsila na svém instagramovém účtu. Angličtináři určitě vědí, že mýval se anglicky řekne racoon. O Vondráčkové je známo, že je milovnicí zvířat, tohoto jedince však už brzy opustí. Tito roztomilí savci však žijí i v Česku, a tak nemusí zoufat.

Témata: Lucie Vondráčková