Karel Gott na nože! Po hádce se stalo něco nečekaného!

Karel Gott 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. dubna 2019 10:11 | Aktualizováno: 17. dubna 2019 17:40

Zpěvák Milan Drobný by byl ještě před nedávnem v rezidenci Gottových nezvaným hostem. Čas ale dokáže rány zahojit, a tak o uplynulém víkendu došlo během přátelské snídaně k usmíření obou spolužáků z konzervatoře, kteří se hned ponořili do společných vzpomínek.

V prosinci 2015 došlo mezi Karlem Gottem a jeho dlouholetým kamarádem Milanem Drobným k rozkolu. Drobný tehdy médiím řekl, že se stav mnohonásobného Zlatého slavíka, který tou dobou válčil s rakovinou mízních uzlin, zlepšil. Ivana Gottová ho důrazně upozornila, že jen ona může sdělovat informace o mistrově zdravotním stavu.

Přesto to podle Blesku byla právě Ivana, která o uplynulém víkendu pozvala Drobného na přátelskou snídani, na níž se oba spolužáci z konzervatoře usmířili. „Byl jsem na Bertramce asi po čtyřech letech. Jsem moc spokojený, viděl jsem, jak se Ivana o Karla stará. Navíc mi vysvětlila, že ho tenkrát skutečně upozornila, že má nepřijaté hovory,“ řekl Drobný Blesku.

Na stole byly údajně palačinky, do kterých Drobný přivezl džem z rybízu z vlastní zahrádky. Dobří kamarádi se následně zapovídali kvůli knize, která vzniká k letošním osmdesátým narozeninám Gotta. Jeho manželka dokonce sehnala vysvědčení obou zpěváků, z nichž vyšlo najevo, že kvůli záškoláctví měli snížené známky z chování.

„Bylo to pěkné dopoledne. Jsem moc rád, že jsme se s Karlem viděli a že se vztahy urovnaly,“ svěřil se Drobný Blesku. S Gottem se chce podle vlastních slov vídat častěji, chybět nehodlá třeba na letní oslavě jeho kulatin.

Na těch nemá chybět ani mistrova nejstarší dcera Dominika. Její údajný spor s otcem přitom plnil stránky médií v předchozích dnech. Dominika se totiž odmítla účastnit natáčení narozeninového dokumentu, podle Gotta kvůli tomu, že se nechce veřejně prezentovat. Ona naopak tvrdí, že odřekla účast ze závažného důvodu, kterým může být nemoc jejího manžela Tima Tolkkiho.

Témata: Milan Drobný Karel Gott