Novotný se pustil do protestujících matek: Kojící fiasko! Takhle se ztrapnit!

Pavel Novotný 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. dubna 2019 21:27 | Aktualizováno: 17. dubna 2019 3:32

Bývalý bulvárník Pavel Novotný se tvrdě pustil do matek, v pondělí dopoledne chtěly protestovat kojením v bankách po celém Česku! Na akci sice hlasitě zvaly prostřednictvím sociálních sítí, účast ale byla mizivá!

Pavla Novotného pobavila zpráva o dnešní avizovaném „kojícím protestu“ v pobočkách Reiffeisenbank. Největší akce se měla konat v pobočce na Václavském náměstí, kde příslušník ochranky údajně kojící ženě vyhrožoval vyvedením. Navíc jí řekl, že nemá „exhibovat“.

Na protest proto maminky svolaly kojící akci, která se konala dnes dopoledne. Jenže zájem o ni nebyl, na protest nakonec přišlo víc novinářů než kojících matek!

„Kojící fiasko. Takhle se ztrapnit. Pindat na sociálních sítích jo, ale přijít hezky protestně kojit, to se holkám nechce. Všechno je věcí organizace. Nepřesvědčily, že jde o masový problém. Zakázat. A prosím, už nic neorganizujte, médiím to bude u p*dele, šanci jste právě, milá děvčata, promarnila, konec kauzy, dobře vám tak,“ vzkázal organizátorkám starosta Řeporyjí.

Tím ale Novotný neskončil! „Není to celospolečenský problém, není to fenomén, jde o hovno a dnes se to ukázalo. Už nemáte pozornost a je to jen vaše chyba. A kuš! Přišly jste demonstrativně kojit? Nepřišly! Ono je to na mateřské dovolené a přijde jich deset? Gratulační! Konec příběhu,“ rýpnul si.

V úplném závěru se ještě navezl do manželky písničkáře Tomáše Kluse Tamary. „PS: Úplně poslední slovo ale bude mít samozřejmě Tami Klusová,“ napsal. Ta se k věci skutečně vyjádřila, ale už předtím, než Novotná zveřejnil svůj komentář.

Podle ní by žena měla mít možnost nakojit své dítě v jakýkoliv moment je potřeba. „Pokud se to někde někomu nelíbí, a je majitelem prostoru, v němž žena v ten moment kojí, měl by v úctě a pokoře ženě nabídnout bezpečné a čisté místo, kde svému dítěti dá najíst....(né veřejné záchodky),“ vysvětluje Tamara Klusová.

„Ten, kdo v kojení spatřuje exibicionismus nebo to v něm vyvolává sexuální pocity, nebo dokonce pociťuje pocity zhnusení až nechutenství, je pro mě člověk, kterého je mi moc líto a přeju mu celým srdcem, aby mu byla nabídnuta pomocná ruka v odblokování jeho traumat, která si v sobě nese... Kojení je nejdokonalejší jídlo pro všechny děti na týhle planetě.… Kojení je dar. Kojení zdar,“ vzkázala všem maminka tří dětí!

Témata: Pavel Novotný Tamara Klusová kojení