Tohle o mně řekl Karel Gott? Dcera Dominika nemůže uvěřit vlastním uším!

Dominika Gottová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. dubna 2019 8:45 | Aktualizováno: 15. dubna 2019 11:44

Mediální přestřelka mezi Karlem Gottem a jeho nejstarší dcerou Dominikou pokračuje, dotkla se jí totiž mistrova slova, že odmítla účast v připravovaném dokumentu kvůli vzhledu. Dominika tvrdí, že za tím je jiný, opravdu závažný důvod.

O co vlastně jde? Legendární zpěvák, kterému lékaři doporučili, aby omezil koncertování, si řekl, že svým fanouškům nadělí k letošním osmdesátým narozeninám alespoň dokument. Gott si moc přál, aby jednou z respondentek před kamerou byla i jeho nejstarší dcera Dominika, která žije ve Finsku.

Mnohonásobný Zlatý slavík v minulém týdnu uvedl, že ji dvakrát volal a prosil, aby v dokumentu vystoupila. Ona však v obou případech odmítla. Důvod? Gott tvrdí, že se Dominika nechce kvůli svému současnému vzhledu veřejně prezentovat, což ho mrzí, ale bude toto rozhodnutí respektovat. Deník Aha! se rozhodl Dominiku se slovy jejího otce konfrontovat.

„Tohle řekl? Odmítla jsem svou účast v dokumentu z určitého závažného důvodu, který jsem tátovi vysvětlila. A táta to pochopil,“ vzkazuje Gottová ze Skandinávie. Co může být oním „závažným důvodem“? Nabízí se celkem jednoduché vysvětlení.

Dominika se totiž stará o svého třiapadesátiletého manžela Tima Tolkkiho, kterému se v plné síle vrátila zákeřná bipolární porucha. Při minulém záchvatu nemoci odcestovala na odpočinek do Česka, cestu domů nevylučuje ani letos.

Tentokrát však nemá v plánu utíkat před manželovými problémy, jeho stav se podle dostupných informací naopak zlepšuje. Gottová hodlá přiletět do Česka v červenci, na který připadají osmdesáté narozeniny jejího otce. Zda s ní přijede i Timo, se dá zatím jen těžko odhadovat.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott