Ewa Farna těsně před porodem bilancuje: Jak se změnila?

Ewa Farna 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. dubna 2019 22:00

Před blížícím se porodem je čas na bilancování, řekla si zpěvačka Ewa Farna, která už je na scéně třináct let. Právě na své začátky zavzpomínala na sociální síti. Jak moc se za poslední roky podle vlastních slov změnila?

Už za pár týdnů čeká pětadvacetiletou Ewu Farnou nová životní etapa, populární zpěvačka se totiž stane matkou. Rozhodla se proto na sociální síti bilancovat svou dosavadní kariéru, která začala, což je vzhledem k jejímu věku téměř k neuvěření, už před 13 lety.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Dub 14, 2019 v 12:43 PDT

„Před 13 lety touhle dobou jsem byla zavřená ve studiu a natáčela své první písničky - Měls mě vůbec rád, Zapadlej krám. Tahle fotka je z mého prvního focení na desku Měls mě vůbec rád, bylo mi 12 let,“ okomentovala Farna snímek z tehdejší doby.

„A víte co? Jsem strašně ráda, že i přes všechny pohledy, narážky, články za morální hodnotou i brutální tlak společnosti, jsem pořád i tou holkou na fotce. Bez plastických operací, dofouknutých prsů, liposukcí,“ svěřila se zpěvačka, která dosáhla úspěchu jak v Česku, tak v sousedním Polsku.

Ve své zpovědi nastávající maminka uvedla, že o sobě nikdy moc nepochybovala. „Tehdy si tahle holka říkala, že ji showbusiness nesemele, že základní hodnoty jí zůstanou stejné a že se bude snažit chovat tak, aby se za sebe nemusela stydět. Za svůj vzhled a chování, za to, že je z vesnice,“ napsala na rovinu.

„Za to, že jsem Polka v zemi, která obecně Poláky úplně nemiluje. Za to, že se jmenuju Ewa Farna, a ne Eva Farná, nebo za to, že věří v Boha v ateistické zemi,“ pokračovala zpěvačka a dávala jasně najevo, že je na sebe pořádně pyšná.

„Úspěch není vždy o tom, kolik hitů za rok uděláš, nebo která cena je významnější. Je mi velkou ctí, že mám vás, fanoušky, a že jste se mnou proto (nebo i přesto), kým jsem. A když se kouknu na tu starou fotku, usměju se, a doufám, že by mě ta malá Ewa spíš objala, než vyfackovala, a byly bychom docela kámošky,“ dodala na závěr.

Témata: Ewa Farna