Andrea Kerestešová ukázala vše! Fanoušci to neunesli a naštvali se!

Andrea Růžičková (dříve Kerestešová) 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. dubna 2019 19:12 | Aktualizováno: 14. dubna 2019 19:53

Krásná slovenská herečka Andrea Růžičková si vysloužila nebývalou kritiku za svou novou fotku na Instagramu. Fanynce se nelíbila především z toho důvodu, že už je Andrea matkou a navíc se hlásí ke křesťanské víře. Co na snímku je?

Čtyřiatřicetiletá herečka Andrea Růžičková, známá spíše pod svým dívčím příjmením Kerestešová, se na sociální sítí potýká s nečekanou kritiku. Na Instagramu totiž zveřejnila fotografii, na níž vypadá jako světice, kromě pochval si však vyslechla i nepěkná slova.

Poetický snímek, na kterém se stylizovala do role víly, nasbíral za dva dny tisíce lajků a celou řadu pozitivních komentářů, v nichž fanoušci zdůrazňují krásu a éteričnost Andrey, která v bílých šatech s krajkou leží v mechu a v listí.

Slovenská herečka doplnila fotografii slovy „…když se na ni dívám, cítím to jemné lechtání trávy na zádech“. Přesto dokázala jednu z uživatelek zmíněné sociální síti pobouřit, ačkoliv je třeba říct, že jen tak napůl.

„Fotka dobrá, přikryla bych ale ta ňadra, přeci jen herečka je již matka a křesťanka navíc,“ napsala fanynka Růžickové, jejíž dekolt přitom fotce nijak nedominuje, poprsí naopak schovala pod krajku.

„Mně to teda nepřijde nijak vulgární… Herečky, křesťanky i matky mají také prsa…“ reagovala Andrea, která celou věc cítí úplně jinak. „V podstatě je to jen o tom, co nám je vsugerováno… Na starých křesťanských obrazech byly také kdysi vyobrazené matky, ženy kojící, v plné ženské kráse… Je to jen úhel pohledu,“ uzavřela debatu maminka ročního synka Tobiáše.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)