Lucie Šafářová promluvila o Vondráčkové! Chce s Plekancem další děti?

Lucie Šafářová se pořádně vyfikla! 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. dubna 2019 22:03 | Aktualizováno: 15. dubna 2019 1:11

Tenistka Lucie Šafářová si musela v posledních měsících zvykat na nepříjemnou věc. Místo sportu se o ní totiž mluví v souvislosti s jejím partnerem Tomášem Plekancem, který se právě rozvádí. Jak se mu snaží být oporou?

Tenisovými výkony na sebe Lucie Šafářová, i kvůli zraněním, pozornost nestrhává, jako partnerka hokejisty Tomáše Plekance, který si právě prochází rozvodovou bitvou se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, už se na stránky médií dostává.

Nedávno o všem promluvila kupříkladu pro Sport Magazín, v němž popsala, jak do sporu mezi svým současným partnerem a jeho manželkou zasahuje. „Mám čisté svědomí, snažím se být v pozadí, musí si to vyřešit oni mezi sebou. Absolutně do toho nezasahuju,“ nechala se slyšet.

Přiznala však, že by si sama přála s Plekancem založit rodinu. Nyní na to však nemá ani pomyšlení, jelikož se připravuje na poslední zápasy své bohaté tenisové kariéry, kterou touží, podobně jako Tomáš, ukončit v domácím prostředí.

Jedna věc jí však na nervy přece jen leze. „Mrzí mě, když se objevují fámy, které nejsou pravdivé, ale to bohužel asi nezměním,“ vzdává tento boj už dopředu, ačkoliv na kurtu vždy bojovala jako lvice.

Před nějakou dobou Šafářová uvedla, že dobře vychází i se syny Tomáše Plekance, kteří jí prý říkají „teta Šafi“. Už brzy by se s nimi měla vídat častěji, protože děti jejího partnera se po konci školního roku vrátí z Kanady do Česka.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec