Tajemství Alice Bendové: Neuvěříte, kolik vydělává bokem!

Alice Bendová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. dubna 2019 19:50 | Aktualizováno: 14. dubna 2019 10:12

Nejen herectvím se v současnosti živí Alice Bendová. S velkou pravděpodobností je naopak jejím hlavním příjmem propagace produktů na sociálních sítích, kterou se dají podle odborníků vydělat i stovky tisíc korun měsíčně. A Bendová se k tomu hrdě hlásí!

Podle Blesku vydělává Alice Bendová na Instagramu spoustu peněz na reklamě, což při konfrontaci s tímto zjištěním herečka přiznala. „Oslovují mě hodně, ale musím si vybírat. Je to hrozně zrádné. Snažím se propagovat produkty, které jsou mi něčím blízké,“ řekla Blesku.

Úplně zásadová ale být neumí. „Samozřejmě může přijít klient, který vám zaplatí hodně peněz, ale jeho produkt se vám moc nelíbí a jde to proti vašemu přesvědčení. Je strašně těžké říct ano nebo ne,“ prozradila Bendová, která takové dilema popsala na konkrétním příkladu.  

„Třeba děti živím zdravě, a kdyby mě oslovila nějaká firma, která vyrábí nějakou chemii, ale zaplatili by mi za to horentní sumu, tak nevím, jak bych se k tomu stavěla,“ vysvětluje populární herečka.

O přesné částce, kterou si tímto „vedlejšákem“ měsíčně vydělá, promluvit odmítla. Prý by to ale stačilo na život na Kanárských ostrovech. „Přiznávám, že by to šlo. Tam by byl problém jedině v tom, že ten produkt nemáte v ruce a vy s ním nemůžete pracovat a vyzkoušet ho. Když něco propaguji, tak to chci zkusit sama,“ nechala se slyšet.

Podle oslovených odborníků z této branže se dnes dá uživit pouze propagací produktů na sociálních sítích, další zaměstnání není třeba. Nejlepší z nejlepších si údajně vydělají až půl milionu měsíčně.

Nově však agentury oslovují i influencery s menším množstvím fanoušků, ale užším zaměřením. I v takovém případě se jedná o částky v řádu několika desítek tisíc korun, což je minimálně slušný přivýdělek. Dá se tak konstatovat, že Alice Bendová se rozhodně nemá špatně.

Témata: Alice Bendová