Jágr opět září! Zájem projevila i jeho bývalka!

Jaromír Jágr na Kladně (3.2.2018) 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. dubna 2019 11:01 | Aktualizováno: 13. dubna 2019 17:06

Jako za starých časů se musí tento týden cítit legendární hokejista Jaromír Jágr. Nejdřív ho na stadionu podporovala jeho „bývalka“ Inna Puhajková, včera zase předvedl geniální gólové sólo, kterým rozhodl o třech bodech. Co na to říká Veronika Kopřivová?

Jaromír Jágr a jeho Rytíři Kladno jsou právě uprostřed velké bitvy o extraligu, do které mají po letech neúspěchu opět nakročeno. Po sedmi zápasech z dvanácti jsou kladenští hokejisté na druhém místě a mají solidní polštář před třetím týmem barážové tabulky i díky legendární „osmašedesátce“.

Ve třetí třetině včerejšího utkání s Chomutovem převzal Jágr puk od jednoho ze spoluhráčů ve středním pásmu a po cestě ke gólu už jej žádný ze soupeřů nezastavil. Geniálním sólem umožnil legendární hokejista svým fanouškům zavzpomínat na staré časy.

„Snažil jsem si připomenout, jak jsem to dělal před dvaceti lety,“ vyjádřil se Jágr po zápase pro iDnes.cz. Jako ve dvaceti se už prý ale necítí. „Jen jsem to předvedl pro kritiky, aby viděli, jak se to tehdy dělalo,“ pokračoval olympijský vítěz z Nagana a dodal, že „už na to vážně nemá“.

Král je jen jeden... ? Prostě klobouček ? #JaromirJagr #Jagr #Jagr68 #RytiriKladno #Baraz2019 #ZaKladno #Kladynko #Pittsburgh #Penguins #TELH @telhcz @68Jagr @penguins pic.twitter.com/pJlfI0sIay

— Rytíři Kladno (@RytiriKladno) 12. dubna 2019

„Každý zápas je jiný. Někdy se cítím líp, někdy hůř. Dneska jsem se cítil docela dobře na rozdíl od Pardubic, kde jsem se trápil,“ přiznal Jágr. Rozhodila ho snad v předchozím zápase přítomnost jeho „bývalky“ na tribuně?

Zatímco jeho současná přítelkyně Veronika Kopřivová vyrazila do Miami, Inna Puhajková mu v Pardubicích fandila jako smyslů zbavená, s čímž se pochlubila na sociální síti. „Vezeme tři body!“ napsala na Instagramu po výhře 4:1.

A co na to Kopřivová? „Jsem šťastná,“ vzkázala z prosluněné floridské metropole. Aby však nakonec svého výletu do Spojených států amerických nelitovala.

Témata: Jaromír Jágr Inna Puhajková Veronika Kopřivová hokej