Taťána Gregor Brzobohatá otevřeně o Miss: Ráj korupce?!

Kuchařová, Taťána 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. dubna 2019 11:26

Před třinácti lety získala Taťána Gregor Brzobohatá korunku Miss World, dodnes se však potkává s lidmi, kteří tvrdí, že šlo o zaplacený úspěch. Co řekla modelka o korupci v soutěžích krásy a jaký je její názor na ně dnes?

Je to už třináct let, co se dnes jednatřicetiletá Taťána Gregor Brzobohatá stala ve Varšavě Miss World. Populární manželka neméně oblíbeného hudebníka teď v rozhovoru pro iDnes.cz přiznala, že se dodnes setkává s lidmi, kteří její výhru považují za značně kontroverzní. Někteří mluví dokonce o korupci!

„Dodneška mě rozesmívají podobné názory, že jelikož to bylo ve Varšavě, tak jsem vyhrála díky tomu,“ říká modelka a dodává, že na svém úspěchu tvrdě pracovala a nic jí nespadlo samo do klína. „Miloš to nejel uplatit do Varšavy,“ ujišťuje.

Ona sama má pro svůj tehdejší úspěch jiné vysvětlení. „Bylo to využití správné příležitosti. Byla jsem na správném místě ve správný čas a byla jsem připravená,“ vysvětluje Gregor Brzobohatá. „Určitě jsem byla vyspělejší na svůj věk, ale to jsem kvůli těm rodinným poměrům byla vždycky,“ pokračuje.

Taťána je totiž nejstarší z pěti sourozenců a v dětství se s ní osud opravdu nemazal. Její rodiče se totiž rozvedli, když jí byly dva roky. „Možná i díky tomu jsem měla ambice, že jsem chtěla být samostatná, procestovat celý svět,“ popisuje Miss World 2006. Právě tento titul jí k vysněnému cestování dost pomohl.

„Těch čtrnáct měsíců po vítězství bylo neskutečných,“ konstatuje Gregor Brzobohatá. „Kamkoliv jsem přijela, to bylo, jako by tam přijela princezna Diana. Setkávala jsem se s lidmi, kteří neměli v životě takové štěstí jako já. Pro osmnáctiletou holku to byla nálož,“ vzpomíná modelka, která i díky této zkušenosti založila nadaci, která pomáhá seniorům.

Jak vůbec dnes nahlíží na soutěže krásy? „Nikoho z nás netěší, jak skončila Miss. Ta soutěž patřila k určité etapě, možná i kultuře České republiky. Byl to ve své době úžasný fenomén,“ myslí si bývalá vítězka. „Jsem hrdá, že k tomu patřím a proslavila jsem naši zemi na té nejprestižnější soutěži Miss World,“ uzavírá debatu na toto téma.

Témata: Taťána Kuchařová Miss World Česká miss