Legendární zpěvačka Eva Pilarová šokovala fanoušky!

Pilarová, Eva 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. dubna 2019 9:39

Letos oslaví osmdesáté narozeniny legendární zpěvačka Eva Pilarová, která připustila, že bude se zpíváním muset nadobro seknout. Na veřejná vystoupení a „juchání“ se totiž po loňském úrazu pořád necítí. Úplně ale její fanoušci zoufat nemusí.

Loni v létě postihl zpěvačku Evu Pilarovou velmi vážný úraz, po náročné rehabilitaci se sice úspěšně vrátila na pódia, ovšem návrat jí pokazily další zdravotní potíže. Týdeníku Sedmička teď prozradila, jak to s ní vypadá. Má totiž plán, jak se fanouškům připomenout, ač pro některé možná bude zklamáním.

„Když už nemohu veřejně vystupovat, rozhodla jsem se alespoň natočit nové cédéčko, aby diváci věděli, že stále žiju,“ prozradila legendární zpěvačka, která se musela v posledních dnech vypořádat s odchodem svého dlouholetého kamaráda Daniela Nekonečného (†52). Sama letos oslaví už osmdesáté narozeniny.

Nedávno se ale na veřejnosti objevit měla, spolu s Terezou Kostkovou se měly jako hosté zúčastnit pořadu Aleše Cibulky. Ten však zase zhatily technické potíže, které jej přesunuly na jiný, až listopadový termín. Evu tak naplňuje především produkce filmu k jejím srpnovým osmdesátinám.

A jak se vůbec přihodil její loňský úraz, který ji limituje dodnes? „Já si doma nechala položit krásnou světlou lesklou dlažbu. Jenže právě na ní jsem uklouzla a už se nestačila ničeho zachytit,“ vysvětluje zpěvačka.

„Odnesla jsem to zlomeninou levé kyčle a ramene, na sále jsem byla čtyři hodiny,“ vzpomíná Pilarová. Rameno se navíc špatně hojilo, a tak byla třeba ještě jedna operace. „I když operace proběhla dobře, na nějaké juchání to bohužel stále ještě není,“ prozradila.

Témata: Eva Pilarová