Hana Mašlíková se svěřila: Málem jí dali na dr*ku!

Hana Reinders Mašlíková. 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. dubna 2019 8:47

Ačkoliv výměna píchlé pneumatiky u auta nebývá častou disciplínou na soutěžích krásy, modelka Hana Mašlíková udělala svému řemeslu čest. S defektem si totiž dokázala poradit úplně sama, přesto si od zkušených mechaniků vyslechla nehezká slova. Hrozila prý i fyzická konfrontace!

Modelka Hana Mašlíková si nedávno prožila situaci, která je pro prakticky každou ženu za volantem noční můrou. U svého automobilu totiž píchla pneumatiku právě ve chvíli, kdy neměla po ruce žádného muže, který by jí pomohl. O nepříjemném zážitku se rozepsala na sociální síti.

„Manžel už dva týdny o berlích, taťka v lese a já to prostě musela vyřešit,“ vysvětluje Mašlíková, proč si musela poradit téměř bez jakékoliv pomoci. „Jediný pomocník k ruce mi byla mamča, která to celé dokumentovala na mobil a hlídala prďolu,“ pokračuje.

Nejdřív se pokusila zvolit provizorní řešení. „Vozím stále v autě ten sprej na opravu píchlé pneumatiky, takže jsem přečetla návod, kde píšou, že zvednete auto na hever a v případě, že naleznete v pneumatice něco zapíchlé, tak to máte vyndat,“ popisuje modelka.

Hana postupovala krok po kroku podle návodu a dlouho to vypadalo slibně, když však vytáhla obrovský šroub, nadšení ji rychle přešlo. „Dokud tam byl, tak to jen trochu utíkalo, po vytažení bylo to kolo za minutu prázdné,“ líčí Mašlíková.

Přišel tedy čas na „plán B“, kterým byla rezervní pneumatika. „Po hodině, kdy se mi konečně podařilo povolit šrouby, jsem kolo vyměnila a nebudete tomu věřit, ale auto bylo i pojízdné,“ pochlubila se Hanka, které si prý od této chvíle bude pro tyto případy vozit montérky.

Když ale dojela do autoservisu, pochvalu za dobře provedenou práci nedostala. „Sprej už nikdy nepoužiju, protože v pneuservisu mi, za to zadělané kolo od té pěny, málem dali na držku,“ uzavřela svou úsměvnou historku.

Témata: Hana Reinders Mašlíková