Milenka Gulašiho prozradila obsah SMS: Tohle jí posílala Vlaďka Erbová!

Vlaďka Erbová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. dubna 2019 14:23 | Aktualizováno: 12. dubna 2019 0:05

Ještě před pár dny mluvila třiatřicetiletá milenka hokejisty Michala Gulašiho v obecné rovině o tom, že jí Vlaďka Erbová nadávala a vyhrožovala. Dnes vyšlo najevo, o jaká konkrétní slova šlo. Nezbývá než doufat, že doma před dětmi takhle Erbová nemluví.

Milenka hokejisty brněnské Komety Michala Gulašiho, který jinak žije s modelkou Vlaďkou Erbovou, se před pár dny rozhodla vystoupit ze stínu a vyrukovat se svou verzí příběhu Michalovy nevěry. Pravděpodobně už jí nebavilo číst si o sobě zavádějící informace a tak šla, jak se hezky česky říká, s kůží na trh.

Třiatřicetiletá Martina prozradila, že byli s hokejistou zprvu jen dobří přátelé. Zhruba před rokem se pak začali vídat častěji a jejich vztah přerostl v něco víc. Do detailů už zajít odmítla, prozradila však, že Erbová se to brzy dozvěděla. A začaly se dít věci!

V souvislosti s modelkou mluvila o výhrůžkách a sprostých nadávkách, šíření nepravd ohledně její osoby, kterou se Erbová soustavně snažila poškodit. Dnes dostaly tyto výhrůžky konkrétní podobu, server eXtra.cz totiž se svolením Martiny publikoval některé esemesky, které obdržela z čísla Vlaďky Erbové. A opravdu to není příjemné čtení.

„Teď jen uvidíš, že si nehraješ s tou správnou, tady jsi narazila,“ stojí například v jedné z nich. V další označuje třiatřicetiletou Martinu za „prolhanou špínu“. „Je mi tě líto, chudinko, budeš vždy jen fanynka, co podrží,“ vzkázala jí v poslední SMS.

Podle serveru Expres, který pátral po stopách Martiny, jde o věrnou fanynku Komety, která už dříve měla poměr s jedním z hokejistů Komety. S Milanem Hruškou, z něhož je dnes slávista, má údajně dokonce dítě.

Ačkoliv prý vystudovala právnickou fakultu, živí se jako kosmetička a tváří jejího salonu je vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková. Zato Vlaďka Erbová k ní jako zákaznice nejspíš nikdy nedorazí.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši