Neuvěříte, Hana Krampolová chystá velký restart!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. dubna 2019 9:40 | Aktualizováno: 11. dubna 2019 11:47

Život jako na houpačce zažívá v posledních týdnech manželka známého baviče Jiřího Krampola Hana. Poté, co byla hospitalizována v nemocnici, už vyráží do společnosti a plná elánu plánuje s mužem aktivity. Kromě dovolené v severní Africe je čeká i společná pracovní zkušenost.

Hana Krampolová v posledních dnech přiznala, že s jejím údajným březnovým kolapsem to nebylo tak žhavé, protože na jednotce intenzivní péče strávila jen pár dní, načež jí lékaři poslali na psychiatrii do nemocnice na Karlovo náměstí. Teď už je však zpátky doma a spřádá plány na následující týdny a měsíce.

Už se například moc těší do ciziny. „Jedeme už za chvíli do Tunisu,“ prozradila Blesku s tím, že už si ani nepamatuje, kdy naposledy byla u moře. Přitom podle jejích slov dříve s manželem Jiřím létali i čtrnáctkrát za rok za teplem. „Vždyť já byla i na Havaji a nevím kde ještě všude,“ konstatuje.

Zároveň se nechtíc přiznala k tomu, že je trochu zhýčkaná. Je jí totiž úplně jedno, kam přesně jede, hlavně aby ubytování splnilo určité náležitosti. „Hotel má pět hvězd, tak to jsem spokojená,“ nechala se slyšet.

Kromě velkého životního restartu navíc plánuje i návrat před filmovou kameru, kde se objevila před sedmnácti lety ve filmu Waterloo po česku. „Já teď jen doufám, že všechno klapne a já si s Jirkou zahraju ve filmu Plavčík. Režisér Tomáš Magnusek se mnou alespoň počítá,“ svěřila se.

A jak vzpomíná na první natáčení? „Musím přiznat, že mě to bavilo. Uvidíme, jak mi to půjde teď,“ přemítá Hanka. „Rozhodně něco dělat chci a být už konečně v pohodě. Jirka si to zaslouží. Nechci, aby se o mně mluvilo jako o nějaké Kalamity Jane,“ říká odhodlaně.

Dokonce už má plán, jak toho dosáhnout? „Musím jíst a míň kouřit. Udělala jsem asi tři krabičky denně, teď mi musí stačit jedna,“ vysvětluje. „A s tím jídlem? Tak nechutenstvím trpím pořád, snažím se ale přemoct. A když to opravdu nejde, vypiju nutriční drink,“ dodává.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol