Tajná oslava? Kdepak, Lucie Bílá se před veřejností neskryla!

Lucie Bílá 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. dubna 2019 15:15

Populární zpěvačka Lucie Bílá oslavila o uplynulém víkendu 53. narozeniny. Zlatá slavice přiznala, že oslava byla decentní, měla totiž pouze dvoučlennou pánskou společnost. Kdo jí však přivezl nejhezčí dárek?

V neděli oslavila zpěvačka Lucie Bílá 53. narozeniny. Ačkoliv se někde objevují zprávy o tajné oslavě, sama Zlatá slavice o ní leccos prozradila týdeníku Sedmička. „ Od tří do pěti jsem měla představení a pak jsem šla s přítelem a se synem na večeři,“ uvedla na pravou míru svůj nedělní program.

Je tedy pravda, že kvůli narozeninám Bílé přiletěl z Francie domů i její syn Filip Kratochvíl. Zpěvačka z toho byla štěstím bez sebe. „To, že Filip přiletí, je pro mě ten největší dárek,“ svěřila se Blesku, který měl na místě oslavy svůj zdroj.

„Lucka s Radkem Filipim seděli naproti sobě a čekali tam na něj. Všichni tři se srdečně přivítali a dlouze o něčem diskutovali,“ tvrdí očitý svědek. Oslava se podle všech dostupných informací odehrála v sushi baru na pražském Smíchově.

Některé detaily z oslavy prozradila na sociální síti sama Lucie, asi se o zážitky chtěla podělit s fanoušky. „ Bylo těsně po půlnoci, když jsem dostala první narozeninovou pusu. Doufám, že dnes nebyla poslední,“ přála si.

Při té příležitosti jim samozřejmě nezapomněla poděkovat. „Vážím si každého přání. Toho osobního i té spousty na sociálních sítích. Děkuji vám všem za nádherný narozeninový den,“ vzkázala jim.

Témata: Lucie Bílá