Karel Gott má problém v rodině!

Karel Gott 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. dubna 2019 12:23

Po zdravotních patáliích řeší zpěvák Karel Gott problémy rodinné. Nejstarší dcera Dominika se totiž odmítla účastnit natáčení připravovaného narozeninového dokumentu. Opravdu jde jen o nedorozumění, jak ona naznačuje?

Zlatému slavíkovi bude letos 80, lékaři mu však nedoporučili, aby narozeniny oslavil velkolepým koncertem v O2 aréně, který měl v plánu. Gott tak našel náhradní řešení, kterým má být dokumentární film o jeho životě. Údajně ho má mít na starosti filmařka Olga Špátová s partnerem, kameramanem Janem Malířem.

Gott si moc přál, aby se před kamerou objevila i jeho nejstarší dcera Dominika, která nežije v Česku. Legendární zpěvák však odešel s nepořízenou a Dominika se před filmovou kamerou nejspíš neobjeví.

„Pravda je taková, že jsem dvakrát telefonicky požádal Dominiku, aby v připravovaném dokumentárním filmu o mé osobě vystoupila. Dominika dvakrát odmítla s tím, že se kvůli svému současnému vzhledu nechce veřejně prezentovat,“ sdělil Gott deníku Aha!. „Její rozhodnutí mě mrzí, ale nezbývá mi, než jej respektovat,“ dodal.

Naděje ale přece jen svitla, vyšlo totiž najevo, že možná došlo k nedorozumění. „Myslela jsem, že jde o rozhovor o mém životě, proto jsem odmítla,“ vysvětluje dcera Dominika. „Pokud jde o mého otce, nemám problém o něm mluvit. Miluji ho,“ uvedla.

Na značně překotném rozhodnutí neúčastnit se natáčení se mohly podepsat i nynější starosti. Její třiapadesátiletý manžel Timo Tolkki totiž opět bojuje se zákeřnou bipolární poruchou, s čímž se před více než měsícem svěřil na sociální síti.

Nemoc se po „lepších“ letech vrátila v plné síle a Dominika, která při minulém záchvatu nemoci odcestovala na odpočinek do Česka, se manželovi snaží stát hrdě po boku. „Timovi není dobře, ale zvládáme to! Moc mu držím palce,“ vzkázala nedávno.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott