Herečka z Ulice je na dně: Posr.. nemoc, jsem v pí...! Za léčbu jsem dala půl mega, jím léky za tisíce!

Anna Kadeřávková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. dubna 2019 9:11

Herečka Anna Kadeřávková, která se proslavila především díky seriálu Ulice, se už dlouhé měsíců pere s nepříjemnou nemocí - boreliózou. Zatímco dřív se fanouškům svěřovala, jak léčba postupuje v poslední době ale přestala. Rozhodně to ale neznamená, že je zdravá!

Anička přiznala, že se ji fanoušci neustále ptají na to, jak pokračuje její léčba. „Já vím, že dřív jsem o tom informovala víc. Bylo to z jednoho jediného důvodu – když jsem byla na klinice, měla jsem obrovskou naději, že to bude dobrý, že jsem v těch nejlepších rukách a tak,“ prozradila.

Jenže nic nejde podle plánu. „Mám za sebou léčbu za půl mega, každý týden beru léky za sedm tisíc, každý měsíc si dělám vyšetření za třicet litrů,“ vypočítá, kolik už za své zdraví zaplatila.

„Prošla jsem si všema těmahle masakrama, lékama a cítím se úplně.. v p*či. A vím, že to tak nevypadá, spousta lidí mě za to i napadá, prý nevypadám jako nemocná,“ postěžovala si na některé ošklivé zprávy, které jí chodí.

Právě z toho důvodu už informace o svém stavu na sociálních sítích nesdílí. „Nikoho nezajímá, že je mi špatně, nikoho to ani nikdy zajímat nebude. Nesdílím to s nikým ani v osobním životě. Už jsem si přes to prošla, řeším si to sama v sobě,“ vysvětluje mladá herečka, jak se ke své nemoci postavila.

Dodala také, že nemoc změnila její postoje a pohled na svět. „Vím, že jste si někteří mysleli, že vám pomůžu. Že zjistím, co na tuhle pos*anou nemoc zabírá. Bohužel se to nekoná. Zatím nejsem zdravá, věřím, že to přijde, čekám na zázrak, ale všechno má svůj čas,“ uznává.

Lidem, kteří jsou nemocní, pak Anna poslala vzkaz. „Musíte to tak brát a nesmíte se z toho posrat. Buďte vděční za to, co máte, protože to vždycky může být horší,“ snaží se zůstat optimistkou herečka.

Témata: Anna Kadeřávková