Gulašiho milenka promluvila: Není to chlap! Co vzkazuje Erbové?

Vlaďka Erbová vyrazila se synem a Michalem Gulašim do ZOO 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. dubna 2019 16:09 | Aktualizováno: 9. dubna 2019 20:38

Čtrnáct dní zpátky tvrdila Vlaďka Erbová, že je věc údajné nevěry jejího přítele, hokejisty Michala Gulašiho uzavřená. Pro jeho milenku Martinu to tak není, třiatřicetiletá žena tvrdí, že ji Erbová už několik měsíců otravuje život prakticky na každém kroku.

Modelka Vlaďka Erbová musela před jistým časem znovu zabojovat o přízeň hokejisty Michala Gulašiho, který jí měl být údajně nevěrný. Třiatřicetiletá Martina se teď ozvala redakci eXtra.cz, aby o svém vztahu s Gulašim promluvila. Všechno prý bylo trochu jinak, dlouho spolu byli jenom přátelé.

Před rokem se ale začali vídat častěji. „ Začala jsem mu být přátelskou oporou. Vyprávěl o tom, jaký to má. V posledních týdnech to pak přerostlo ještě v něco navíc,“ prozradila Martina. Erbová se to však dozvěděla a začaly se dít věci.

„Výhrůžky a sprostý nadávky. Začalo šíření nepravdivých věcí ohledně mé osoby. Poškozování mé osoby, nepravdivé věci, překroucené věci,“ tvrdí Gulašiho milenka, která si myslí, že proti ní Erbová poštvala i novináře. „Říkala, že mě zničí. Volala mému dodavateli a dalším lidem, začalo se to týkat i profesní stránky,“ popisuje.

Martině se nedá divit, že nakonec o Michala ani moc nezabojovala. „On asi dostal zákaz komunikovat s kýmkoliv. Je jasné, proč to skončil,“ dodává s tím, že z jednoho prostého důvodu by o něj už ani nestála. „Není to chlap,“ vyřkla rezolutní soud nad hokejistou.

„Já se doteď k ničemu nevyjadřovala, ale Vlaďka Erbová už dva nebo tři měsíce proti mně podniká kroky. Špiní mě, lže, intrikuje, manipuluje lidi proti mně nebo se o to snaží. Takže se bráním a říkám dost,“ vzkázala Martina na závěr. „Ve všech udržuje strach, nikdo proti ní nepůjde a ona může cokoliv.“

Erbová přitom tvrdila, že tuto konkrétní situaci spolu s Gulašim dávno uzavřeli a dodala, že „nikdy nebyli víc partneři a rodina než teď“. Zdá se však, že celá věc pro ni zdaleka není uzavřená.

Témata: Vlaďka Erbová