Anna Kadeřávková promluvila o černochovi v Ulici! Tohle vzkázala fanouškům!

Anna Kadeřávková a Jared Bailey alias Rozina a Victor

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. dubna 2019 9:20 | Aktualizováno: 9. dubna 2019 20:51

Tvůrci seriálu Ulice pořádně namíchli část diváků tím, že do role přítele Roziny Maléřové v podání herečky Anny Kadeřávkové obsadili herce tmavé pleti! Část z nich dala najevo svou nelibost velmi ošklivými komentáři. K věci se teď proto vyjádřila i sama Anička!

„Tak jo, to jsme my, momentálně asi nejdiskutovanější hereckej televizní pár - Rozina a Victor. Ještě někdo by se k tomu chtěl vyjádřit?“ táže se herečka u fotky, na které je ona spolu se svým seriálovým partnerem v podání herce a hudebníka Jareda Baileyho (30).

Anna se ale víc než na Victora, kvůli kterému se část diváků Ulice doslova bouří, zaměřila na svou postavu. „Za mě je v Ulici teď už jistý jen jedno. Rozina se nezdá.... Šikanovaná křesťanka, který se zabil přítel, pak byla obětí skoro sexuálního zneužití, načež zažila svůj první sex s klukem, kterej se jí přiznal, že je gay. Odletěla do Ameriky dělat modeling, odkud ji vyhostili,“ připomíná, co už má její Rozina za ty roky za sebou.

To ale samozřejmě není konec! „Teď se učí na přijímačky na vejšku a chce bejt psycholožka. Jo a taky miluje Victora. Černocha z Ameriky....“ rýpnula si do těch, kterým se nelíbí, že se v Ulici objevila postava tmavé pleti.

Fanoušky herečky samozřejmě zajímá, zda se s „Victorem“ vídá i v reálu. „Ne,“ napsala stručně Anna. „Hodili byste se k sobě,“ psali jí ale další příznivci.

Od chvíle, kdy se diváci dozvěděli, že se v seriálu objeví Viktor – a především, že ho ztvární Američan tmavé pleti, objevují se na sociálních sítích urážlivé a rasistické komentáře. „Ačkoliv nás samozřejmě mrzí rasistické reakce některých diskutujících, pozitivní reakce jsou v převaze a to nás těší,“ uvedla pro stars24.cz mluvčí Novy Kateřina Kotalová.

A i když někteří diváci vyhrožovali, že se na Ulici kvůli údajné „multi-kulti“ propagandě přestanou na seriál dívat, na výsledcích sledovanosti se nástup nové postavy neprojevil.

Témata: Anna Kadeřávková seriál Ulice