Lucie Šafářová otevřeně promluvila, jak vychází se syny Tomáše Plekance

Lucie Šafářová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. dubna 2019 15:14 | Aktualizováno: 6. dubna 2019 3:13

Tenistka Lucie Šafářová promluvila nejen o svém vztahu s hokejistou Tomášem Plekancem, ale i o tom, jak vychází s jeho dvěma syny!

Šafářová přiznala, že její život s Plekancem je tak trochu kočovný. „Jsme vlastně pořád mezi Brnem a Prahou. Momentálně kvůli tomu, že Tomáš hraje za Kladno, víc v Praze, což je ale na druhou stranu dobře, protože na Spartě trénuju na Prague Open,“ přiznala magazínu Pátek Lidových novin tenistka.

Zároveň práskla, že by ráda v budoucnu měla rodinu. Jenže to teď prý není tak úplně na pořadu dne. „Ale až se dořeší věci kolem Tomáše, určitě na to dojde." plánuje Šafářová, která s Plekancem chodí jen několik měsíců.

Popsala také, jaký vztah má k synům svého partnera – sedmiletému Matyášovi a tříletému Adamovi. „Mám dvě neteře, navíc mám perfektní vztah s kluky od Tomáše, byli jsme několikrát spolu a jsou strašně fajn. Říkají mi teta Šafi," říká Lucie.

Mrzí ji prý ale, když se pak někde dočte, že to s Plekancem táhne už tři roky! „Ti, co mě znají, vědí, že bych ničí manželství nikdy nerozvrátila. Takže věci, co o mně píše třetí strana, jsou nepříjemné, já ale chci, aby si je vyřešili Tomáš s Luckou Vondráčkovou sami,“ postěžovala si.

Právě kvůli tomu, že údajně rozvrátila rodinu, jí chodí řada urážek a ošklivých komentářů. Přiznává ale, že s takovými zprávami už má i z minulosti své zkušenosti! Během její kariéry jí totiž psali dost vulgární věci třeba neúspěšní sázkaři. „Beru to s nadhledem, sama totiž vím přesně, jak to je, a mám čisté svědomí,“ dodává Lucie.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková