Duben ve znamení tragických úmrtí! Anna K. nemá na apríla na vtípky náladu!

Anna K. 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. dubna 2019 11:32 | Aktualizováno: 4. dubna 2019 22:27

Vždy na apríla padne na zpěvačku Annu K. deprese, letošek nebyl výjimkou. Na Instagramu prozradila, že počátek dubna má spojen především s tragickým odchodem svých blízkých na onen svět. Ona na ně však nezapomněla a poslala jim dojemný vzkaz.

Zpěvačka Anna K. opravdu nemá počátek dubna v lásce. Nejen proto, že ze svahů rodných Krkonoš, na kterých toho spoustu nalyžovala (v dětství závodně lyžovala za TJ Slovan Špindlerův Mlýn), tou dobou mizí sníh, ale hlavně kvůli tomu, že má první aprílové dny spojené s tragickými odchody svých blízkých.

Přímo na apríla totiž relativně nedávno odešel ze světa jeden z jejích rodičů. „Tatínku můj milovanej. Dnes je to pět let,“ začala svůj dojemný pondělní vzkaz. „Stále čekám, až ten blbej apríl skončí. Už to není vtipný. Už se vrať, prosím, chybíš mi. Doufám, že se Ti daří skvěle, ale moc ráda bych s Tebou mluvila, zavolala Ti. Však Ty dobře víš,“ pokračovala Anna K., vlastním jménem Luciana Krejcarová.

Přesně před rokem navíc do věčných lovišť odkráčeli i její pejsci. „Toníčku, Elynko. Dnes je to rok. Na apríla tatínek, 2. 4. vy dva v jeden den. Je to neuvěřitelně smutný, ale věřím, že to snad muselo mít nějaký smysluplný důvod, jinak to nechápu. Určitě jste se tam všichni našli a teď vás můj milovanej taťulda vodí na procházky a zlobíte tam pořádně spolu,“ stálo v jejím dalším vzkazu.

Už v mládí navíc Anna K. přišla o maminku, která podlehla rakovině. Zákeřná nemoc ostatně pronásledovala i jí. Poprvé jí byla diagnostikována v roce 2009, oblíbená zpěvačka ji tehdy překonala. Po osmi letech se jí však nemoc vrátila, loni však mohla opět oznámit šťastnou zprávu, že rakovinu opět porazila.

Včera už měla Anna K. Lepší náladu, což se projevilo i na jejím Instagramu, kde vyvěsila fotografii z prosluněného Miami se vzkazem: „Tak dnes něco veselejšího.“ Na Floridě zašla na tenis, kde se potkala s několikanásobnou vítězkou Fed Cupu Bárou Strýcovou nebo bývalým hokejovým reprezentantem Petrem Nedvědem. Snad tam tedy přišla na jiné myšlenky.

Témata: Anna K.