Místo posledního rozloučení veselý karneval? Komplikace při pohřbu Dana Nekonečného!

Daniel Nekonečný

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. dubna 2019 11:00

Dnes se koná pohřeb pohřeb nezapomenutelného zpěváka Dana Nekonečného! Poslední rozloučení, která má spíše připomínat veselý karneval, se ovšem už od počátku komplikuje!

Zpěvák, který podlehl infarktu, žil v rytmu hudby a v obklopení exotických taneční, poslední rozloučení má proto také probíhat v podobném duchu. Problém spočívá v tom, že krematorium v Motole zakázalo konfety i bengálské ohně.

„Venku před obřadní síní ohnivou show nepovolili,“ prozradila serveru eXtra.cz životní partnerka zpěváka Zuzana Kardová.  Zákaz sice komplikuje přípravy na poslední rozloučení, které má začít v 14:15, přesto je ale pochopitelný. Bylo by velmi obtížné vše uklidit před dalším pohřbem! Danovi blízcí se proto podle toho zařídí a program upraví.

Na přípravě pohřbu se podílela Zuzana Kardová a sestra zpěváka. Smuteční hosté už byli předem upozorněni, aby nechodili v černém oblečení, ale aby si naopak oblékli oblečení ve veselých barvách! Sám zpěvák bude pohřben v oblečení, které celý život nosil a miloval - v tygrované košili a žlutém saku. Na krku bude mít havajský věnec.

Témata: Daniel Nekonečný