Hana Krampolová se vzpírá manželově léčbě!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. dubna 2019 8:46

I po propuštění z nemocnice má herec Jiří Krampol se svou manželkou Hanou plno starostí. Rozhodl se totiž, že bude pečlivě hlídat, jak jeho manželka jí, dokonce se dal i na vaření. Občas je to ale pořádný boj, jeho žena se totiž léčbě jídlem vzpírá.

Je to teprve týden, co Hanu Krampolovou lékaři propustili z nemocnice do domácího léčení. Její manžel, herec Jiří Krampol jí naordinoval vlastní nekompromisní léčbu jídlem, dokonce se po letech zase postavil za plotnu, kde oprášil své kuchařské umění. Teď spolu poprvé vyrazili do společnosti, přesto populární bavič držel linku.

„Teď se naobědváš, protože musíš přibrat! Rachitický ženský nemám rád. Potřebuji, aby bylo za co chytnout!“ nechal se Krampol podle Blesku slyšet poté, co jeho manželka navštívila salon, kde se jí postarali o make-up i účes. Oblíbený herec sice manželce řekl, jak jí to sluší, evidentně ale v první řadě myslel především na jídlo.

„Měl jsem tady skvělou rajskou. Předpokládám, že si ji dáš taky... Už jsem ti ji objednal!“ nekompromisně sdělil manželce, která se však vzpírala. „Prosím tě, bez masa, knedlíků a místo příboru lžíci,“ žadonila Hanka. Manžel se jí nakonec rozhodl částečně vyhovět, místo knedlíků si dala rýži.

Krampol celou dobu pečlivě dohlížel na to, aby Hanka snědla alespoň tři čtvrtě porce. A byl to boj! „Do mne to moc nejede. Trpím pořád nechutenstvím,“ vysvětlovala hercova manželka. „Doma si dám, Jiříčku, nutriční drink,“ smlouvala.

Známý bavič se však tentokrát moc nebavil a dal jasně najevo, že nezná kompromis. „Haničko, tohle nechci poslouchat! Drink si dej, ale ještě trochu sníš!“ vzkázal jí a dodal i vysvětlení: „Měříš stojednašedesát centimetrů, vážíš padesát jedna kilogramů a jsi jako sušinka. Musíš minimálně šest kilo nabrat a já ti potom doopravdy snesu modré z nebe.“

Jídlo čekalo na oba manžele i po návratu domů. „Včera jsem udělal vývar z půl kila masa, porazil by i dřevorubce, s vydatnými masovými knedlíčky,“ pochlubil se Krampol. „Hanka musí jíst a já na to dohlížím.“ Přesvědčit se o tom může každý sám.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol