Nestydatá Berenika Kohoutová: Zveřejnila velmi pikantní postelovou fotku!

Berenika Kohoutová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. dubna 2019 14:49

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová ráda provokuje! Na sociálních sítích zveřejnila další fotku, která mezi jejími fanoušky vyvolala hodně bouřlivou debatu!

Hvězda show Tvoje tvář má známý hlas či seriálů Modrý kód a Ordinace v růžové zahradě, na sociálních sítích zveřejnila další provokativní fotografii.

Tentokrát jde o černobílý snímek, na němž Berenika leží v posteli. Že je to opravdu ona, lze poznat i přesto, že leží k objektivu zády. Prozrazuje ji její tetování na zadku. Před ní na posteli pak leží dvě „hračky pro dospělé“.

„Ženy ženám, Miluju být žena,“ napsala ke své fotce dcera spisovatelky Ireny Obermannové.

Na instagramu, kde Berenika pro jistotu vypnula komentáře, nasbírala fotka přes 9 tisíc lajků. Za to na facebooku se rozjela pořádná debata. „Špatná reklama ,dobra reklama. Nicméně není nic horšího než to, když žena neumí jinak zaujmout než vystavením svýho těla,“ posteskla si jedna z diskutujících. „Další fotka bude s menstruačním kalíškem na posteli? Uvidíme necháme se překvapit,“ přidala se Veronika.

Naopak pánové byli ze snímku spíše nadšení. „Tak jsem dal "zobrazit více", jak mi to psalo a radilo a víc jsem tedy neviděl. Že by někde chyba?Nebo že bych to špatně pochopil? Není možná...“ zažertoval Jiří. „Kdyby mě zavolala, tak nemusela za tohle utrácet,“ chvástal se Milan.

Bereniky se zastala i její maminka. „ Krásná a chytrá fotka. Ne každý ji chápe, ale tak to s krásnými chytrými věcmi je. Miluju tě,“ vzkázala jí Irena Obermannová.

Témata: Berenika Kohoutová sociální sítě