Další kolaps? Haně Krampolové bylo znovu zle!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. dubna 2019 14:28

Po nedávném kolapsu strávila Hana Krampolová téměř měsíc v nemocnici, minulý týden ji lékaři konečně propustili domů. Teď však vyšlo najevo, že jí prakticky hned bylo znovu zle. Naštěstí nešlo o nic vážného, ani nebylo potřeba vyhledat lékařskou pomoc.

Manželku známého baviče propustili lékaři minulý týden z nemocnice do domácího léčení, kde se o ní Jiří Krampol příkladně stará. Dokonce se po letech opět postavil za sporák, aby něco uvařil. „Jsem rád, že konečně jí. První den po návratu se dokonce přejedla, až jí bylo blbě,“ prozradil herec serveru eXtra.cz.

Jeho novináři mluvili i přímo s Hankou, která zavzpomínala na pobyt v jedné z pražských nemocnic. „Na pokoji nás bylo víc,“ nechala se slyšet a vzápětí si oddechla, že už má nemocnici naštěstí za sebou. „Teď jsem si zakouřila, tak se cítím dobře,“ dodal ještě.

Právě kouřením přidělává Hana manželovi nejvíc starostí, dokonce jí musí přemlouvat. „S těmi cigaretami mě strašně štve. Jednak jí je závidím, jednak by se měla mírnit,“ připomněl populární bavič. „Zakazovat jí to ale nejde,“ povzdechl si.

„Přestat úplně nemůže, bylo by jí blbě,“ říká Krampol. „To je podobné, jako kdyby někdo chlastal panáky a místo toho mu dal někdo čichnout piva desítky. Tak vykouří krabičku, ale v tom by se měla mírnit,“ myslí si Jiří, který dobře ví, že lékaři jeho ženě povolovali jen tři cigarety denně.

„Jestli mám zpátky doma tu samou Haničku, jako byla před lety? To ještě ne, to bude dlouhá cesta,“ ví Krampol, kterému manželka slíbila, že z ní zase bude taková kočka, do které se kdysi zamiloval. Zatím mu ale bohatě stačí, že už ji má konečně doma, protože i jeho nedávná samota dost užírala.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol