Ewa Farna prozradila: Jsem líná bordelářka a sluníčkářka!

Ewa Farna 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. dubna 2019 16:59

Zatímco většina lidí na apríla vtipkuje, populární zpěvačka Ewa Farna se rozhodla mluvit pravdu. Na Instagramu zveřejnila v češtině i polštině mnohá zajímavá fakta o sobě. Co všechno na sebe byla ochotna prozradit?

Zpěvačka Ewa Farna je v očekávání narození prvního potomka, přesto si najde tu a tam čas na delší vzkaz svým fanouškům. Třeba včera, humornou náladu ale opravdu neměla. „Chtěla jsem Vás dneska napálit na apríla, ale… ty kolující spekulace kolem mé osoby myslím stačí,“ povzdechla si na úvod.

Apríla se proto tentokrát rozhodla pojmout hodně rebelsky a prozradila o sobě naopak několik zajímavých faktů. „Mám se super a snažím si to každý den uvědomovat. Koncerty zvládám dobře i v těhotenství a těším se na další,“ napsala na prvních pár řádcích.

„Dokážu být hodně pracovitá i hodně líná. Příliš často sleduju F.R.I.E.N.D.S (seriál Přátelé – pozn.red.),“ svěřila se populární zpěvačka. Pak dokonce přiznala příslušnost k jedné často skloňované skupině lidí. „Mám především pozitivně nastavenou mysl a řadím se asi spíš mezi sluníčkáře.“

Následně ale ukázala, že má na srdci i vážnější věci. „Když můžu, řeším kvalitu a zdroj toho, co jím. Myslím, že strach je špatný rádce, proto na něm nestavím své názory. Věřím, že kritické myšlení je základ pro fungování společnosti a je potřeba se na něj zaměřit i ve školách. Děti jsou budoucnost a kvalitní učitelé jsou pro ně nesmírně důležití,“ myslí si Farna.

Aby těch přiznání nebylo málo, uvedla Eva i to, že je věřící a celkem zapomnětlivá osoba a taky bordelářka. Odpadky ani lidi prý nehází do jednoho pytle. „Sociální sítě beru jako dobrého sluhu, ale špatného pána,“ uzavřela svůj vzkaz, který paradoxně zveřejnila na Instagramu, kde ji sleduje téměř 400 tisíc převážně českých a polských fanoušků.

Témata: Ewa Farna