Růžičkova v slzách: To se nemělo vůbec stát!

Vladimír Růžička s ženou Marií 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. dubna 2019 10:32 | Aktualizováno: 2. dubna 2019 19:07

Marie Růžičková je naprosto zdrcená! Přišla o milovaného člena rodiny! Oporou jí v těžkých chvílích je její manžel, hokejový trenér Vladimír Růžička. A to navzdory spekulacím, že to v jejich vztahu opět hodně skřípe!

Ještě před pár dny se Marie Růžičková rozplývala nad krásnou rodinnou fotkou. „Nejkrásnější pohled na moji babičku kterou i Lejlinka miluje stejně jako já jí...tolik díku, co bych ti dala za vše, babi...i ta malá cítí, jakej jsi člověk, a určitě je v ní i trocha tebe...stejně jako ve mně...a tak jak jsi řekla i ty....víc už nepotřebuji,“ napsala ke snímku Marie.

To ale netušila, že za týden rodinu čeká velký smutek! Marie totiž přišla o milovaného tatínka! „Tati, miluji tě a vždycky budu...todle se nemělo stát. Jednou se zase potkáme,“ truchlí teď Marie Růžičková, která na svého tatínka vzpomíná nad fotkami z její svatby.

Je jasné, že Marii teď rozhodně není do zpěvu! Oporou jí je její manžel Vladimír Růžička – a to navzdory tomu, že se opět šušká o další krizi v jejich vztahu. Marie ovšem zveřejnila snímek, na kterém ji Vladimír drží za ruku a k němu dopsala: „Moje opora“.

Témata: Marie Růžičková Vladimír Růžička